Den Haag en Rotterdam

Den Haag is de hoofdstad van Zuid-Holland en een stad waar diverse werelden samenkomen. Den Haag is een stad van vrede en van recht, maar ook een stad van stad en strand. U zult merken dat de stad voor ieder wat wils te bieden heeft. U kunt er heerlijk winkelen, maar ook één van de paleizen bezoeken.  In Den Haag vindt u ook het politieke hart van Nederland. Via het beroemde toegangspoortje wandelt u het historische Binnenhof op en stapt u midden in het hart van de democratie. Het is de plek waar de belangrijkste gebeurtenissen van onze geschiedenis zich afspeelden. Andere bekende bezienswaardigheden zijn het Mauritshuis en het Paleis Noordeinde. Ook het Vredespaleis is een bezoek zeker de moeite waard. Het is het meest gefotografeerde gebouw van Den Haag waar het Internationale Gerechtshof zetelt.

Neem uw groep mee Den Haag en ervaar deze bijzondere stad zelf! Ook is het mogelijk om uw reis naar Den Haag te combineren met het altijd bruisende Rotterdam.

Offerte aanvragen

Graag verzorgen wij voor u een offerte op maat voor uw reis.

  Programma

  1. Vandaag vertrekt u voor uw 2-daagse reis naar Den Haag. Na aankomst in Den Haag is het tijd voor een eerste kennismaking met de stad. Onder leiding van lokale gidsen maakt u een fietstocht door de stad. U fietst door verschillende buurten en ziet o.a. de chique wijken, de volksbuurten, de haven van Scheveningen en nog veel meer. De fietstocht duurt ca. 3 uur. Na afloop gaat u te voet naar een restaurant in het centrum voor een heerlijke lunch. Na afloop van de lunch kunt u naar uw hotel waar u incheckt en uw kamer in gebruik kunt nemen. De resterende dag heeft u ter vrije besteding. Breng bijvoorbeeld bij mooi weer een bezoek aan het strand van Scheveningen.
  2. Uw dag begint met een heerlijk ontbijt in uw hotel. Aansluitend plaatst u de bagage in de gereedstaande touringcar en vertrekt u vanaf uw hotel naar Rotterdam. In Rotterdam aangekomen, gaat u aan boord voor een 2-uur durende rondvaart door de haven van Rotterdam. Aansluitend is het tijd voor een uitgebreide lunch vlakbij de haven. Hierna vertrekt u per touringcar naar Maasvlakte 2 en maakt u een rondrit over dit gebied onder leiding van een lokale gids. U ziet de nieuwe havens, moderne terminals, off shore activiteiten etc. U zult ervaren dat het een bijzonder havengebied is met hoge en moderne kadekranen. Miljoenen kubieke meters zand werden opgespoten en op dit nieuwe land zijn nu de eerste hypermoderne terminals in bedrijf. Een gids vertelt u tijdens de rondrit van alles over dit gebied. Hierna heeft u nog wat tijd om Futureland op eigen gelegenheid te bekijken. In het informatiecentrum is van alles te zien over de aanleg en inrichting van Maasvlakte 2. Op een nader te bepalen tijdstip staat de touringcar gereed voor de terugreis. Onderweg is het mogelijk een gezellig afscheidsdiner toe te voegen als afsluiting van uw 2-daagse reis.
  Volledig programma +

  Laatste reviews & blogs

  100 jarig bestaan bedrijf

  - 8 mei 2024

  Onwijs gaaf, ontzettend genoten van Eurodisney Alles perfect geregeld door OAD groepsreizen. Ontzettend bedankt.

  Lees verder

  Jaarlijkse langlauf- en wandelreis van Senior Sportief Actief De Ronde Venen

  - 6 maart 2024

  – prima chauffeur/reisleider; – steeds duurder waardoor we misschien volgend jaar andere mogelijkheden zoeken; – gebrek aan genoeg 1-persoonskamers; –……

  Lees verder
  • December 2022 | 2-daagse jubileumreis naar Hamburg

  • Mijn stage bij de afdeling Group & Incentive Travel

  • Een nieuw jaar staat voor de deur..

  • Wat staat er op onze bucketlist?

  • Living the dream

  Meld u aan voor de nieuwsbrief

   Deze website is gerealiseerd door Webheads.