Een nieuw jaar staat voor de deur..

Het jaar is nog niet voorbij, maar nu de corona-tijd nog altijd voortduurt, kijken wij steeds vaker reikhalzend uit naar het nieuwe jaar. Voor de zomer schreven wij al hoe wij uitkeken naar het moment dat groepsreizen weer mogelijk zijn. Gelukkig hebben wij deze zomer reizen met groepen kunnen uitvoeren en hebben veel gasten toch, ofwel in Nederland ofwel elders in Europa, van een vakantie kunnen genieten. Daar zijn wij blij om en geeft ons energie om een blik vooruit te werpen. Het jaar waarin we met elkaar hopen dat de wereld dan steeds meer teruggaat naar normaal en we weer ‘gewoon’ onze koffer kunnen pakken zonder rekening te houden met gele of oranje reisadviezen.

Echter is dit voor nu wel de realiteit en blijven we ons bewust van de ernst van de situatie, zeker nu besmettingen weer oplopen. Toch willen we u enige positiviteit niet onthouden en houden we u graag op de hoogte van onze tips en reisadviezen. Ook laten we u graag zien dat reizen in corona-tijd zeker mogelijk is en dat u met enkele aanpassingen alsnog een geslaagde groepsreis kunt uitvoeren. En hoe leuk is het om alvast samen met uw collega’s of werknemers na te denken en te dromen over volgend jaar? Wat ons betreft een passende afsluiting van dit jaar.

Een groepsreis hoeft natuurlijk niet altijd ver van huis plaats te vinden of met het vliegtuig uitgevoerd te worden. Wij begrijpen het als u in deze tijd niet al te lang onderweg wilt zijn en binnen de grenzen van Nederland of onze buurlanden wilt blijven. Vele Nederlanders zijn deze zomer verrast door wat zij ontdekten in eigen land: Nederland is prachtig en biedt volop mogelijkheden voor een gezellige, interactieve groepsreis. Na al het thuiswerken, videobellen, virtuele borrels en vergaderen op afstand is uw bedrijf of vereniging wellicht wel toe aan een korte reis om weer even het contact met elkaar op te zoeken.

Wat denkt u van een 2-daagse reis naar Twente of de Veluwe? Een nachtje weg in een andere omgeving doet al wonderen en ter plaatse zijn mogelijkheden in overvloed: een Outdoor Escape Game of een GPS tocht, quad rijden, golfen of een survivaltocht door de natuur. Stuk voor stuk activiteiten in de buitenlucht en waarbij afstand houden geen probleem is. Onze persoonlijke tip: kom de omgeving van de Sallandse Heuvelrug eens verkennen. Ons hoofdkantoor is gelegen in Twente, aan de voet van de Sallandse Heuvelrug, dus wij zijn wellicht wat bevooroordeeld, maar geloof ons; hier is genoeg te doen en zien!

Wij kunnen reizen in Nederland voor uw groep organiseren per bus of eigen vervoer. Per bus reist u geheel corona-proof volgens de regels. Wilt u liever de bosrijke omgeving inruilen voor uitzicht op de horizon? Aan de kust van Nederland op bijvoorbeeld één van de Waddeneilanden kunt u heerlijk uitwaaien en met elkaar actief bezig zijn op het strand. Uiteraard is een leuke stedentrip ook altijd mogelijk, op onze website staan vele voorbeelden. Bekijk bijvoorbeeld eens ons programma voor een weekend weg in het noorden van ons land.

 

Ook net over de grens kunt u prima vertoeven. Zo is de prachtige omgeving van het Duitse Sauerland zowel zomers als ‘s winters een perfecte bestemming. In de winter kunt u skiën of snowboarden in onder andere Winterberg, waarbij 1,5 meter afstand houden geen probleem is. Zonder sneeuw en winterse taferelen is er ook genoeg te doen, wat dacht u van een actieve tocht per step over bergweggetjes en bospaden of per buggy de berg af? Indien u op zoek bent naar een mix van stad en natuur, combineer dan de mooie vergezichten van de Lüneburger Heide met een bezoek aan de bruisende stad Hamburg.

Uiteraard worden al onze groepsreizen uitgevoerd binnen de geldende maatregelen in zowel Nederland als het buitenland. Uw veiligheid en gezondheid staan bij ons altijd voorop, Oad heeft een zorgplicht en wij laten u niet op reis gaan als het niet kan. In elk land en elke provincie gelden verschillende regels en wij staan u en uw reisgezelschap hierin zo goed mogelijk bij. U krijgt van ons niet alleen uitgebreid advies over uw gewenste bestemming en de actuele richtlijnen, ook ontvangt de gehele groep heldere voorwaarden betreffende het vervoer, het verblijf en het programma. Zo kunt u goed verzorgd van uw reis genieten. En bent u op reis en worden er onverhoopt toch extra maatregelen ingevoerd? Dan zorgen wij altijd dat uw groep veilig weer thuiskomt.

Droomt u met ons mee over alle mogelijkheden? Wij heffen alvast het glas op een beter nieuwjaar!

Meld u aan voor de nieuwsbrief

    Deze website is gerealiseerd door Webheads.