Hamburg in winterse sferen

Een kerstmarkt bezoek combineren met een leuke stedentrip; bij Oad kunnen we het voor uw groep verzorgen! De havenstad Hamburg in Duitsland is een bezoek meer dan waard, helemaal in de decembermaand vanwege de kerstmarkt. In de weken voor de kerst is de hele binnenstad van Hamburg één groot kerstland. Hieronder beschrijven we een voorbeeld programma voor een stedentrip Hamburg gecombineerd met een bezoek aan de kerstmarkt.

Lees ook een review van een van onze opdrachtgevers na een 2-daagse reis naar Hamburg in December.

Offerte aanvragen

Graag verzorgen wij voor u een offerte op maat voor uw reis.

  Programma

  1. In de ochtend vertrekt uw groep per touringcar vanaf een vooraf door u gekozen locatie, bijvoorbeeld bij uw bedrijf of vereniging. In de middag komt u aan in Hamburg, waarna de incheck in het hotel volgt. Aan het begin van de avond kunnen wij een dinercruise voor uw groep reserveren. Geniet van een prachtig verlicht Hamburg tijdens een overheerlijk en sfeervol diner! Vervolgens heeft u de rest van de avond ter vrije besteding om de kerstmarkt te bezoeken. Verspreid over Hamburg vindt u op vele pleinen prachtige kerstmarkten. De grootste en meest historische kerstmarkt is bij het Rathaus, een waar spektakel van kleuren, geuren en lichtjes en ruim 150 kraampjes met oude ambachtslieden en lekkernijen. Struin heerlijk rond met een glühwein en geniet van de heerlijke kerstsfeer die er hangt in de stad.
  2. Hamburg is een fascinerende stad met veel mogelijkheden voor uw groep. Per fiets kunt u Hamburg uitstekend ontdekken. Onder leiding van een gids zal u tijdens een ca. 3 uur durende tour o.a. de Speicherstadt, de concerthal en de Landungsbrücken zien en geniet u van schitterende uitzichten over het water en de stad. In de namiddag kunnen wij een brouwerijbezoek voor u verzorgen, Duitsland staat natuurlijk bekend om de vele soorten bier! In de brouwerij krijgt u uitleg over het brouw proces en uiteraard krijgt u de gelegenheid om te proeven. In de avond kunt u nogmaals de kerstmarkten bezoeken en uw kerstinkopen doen.
  3. Helaas komt er aan dit heerlijke weekend weer een einde. Na uitcheck stapt uw gezelschap weer aan boord van de touringcar om de terugreis naar Nederland in te zetten.
  Volledig programma +

  Laatste reviews & blogs

  Dierentuinreis Duitsland Polen

  - 31 mei 2024

  Goede service, snelle reacties en goede prijs

  Lees verder

  100 jarig bestaan bedrijf

  - 8 mei 2024

  Onwijs gaaf, ontzettend genoten van Eurodisney Alles perfect geregeld door OAD groepsreizen. Ontzettend bedankt.

  Lees verder
  • December 2022 | 2-daagse jubileumreis naar Hamburg

  • Mijn stage bij de afdeling Group & Incentive Travel

  • Een nieuw jaar staat voor de deur..

  • Wat staat er op onze bucketlist?

  • Living the dream

  Meld u aan voor de nieuwsbrief

   Deze website is gerealiseerd door Webheads.