Living the dream

Wie droomt er niet over de meest mooie plekken op onze aarde? Wandelen over Times Square, varen met een cruise schip, fietsen door Berlijn of met een sneeuwscooter rijden door Lapland. Bij veel mensen zijn dit activiteiten die op hun bucket list staan en waar ze misschien al jaren over dromen.

Maar wie had kunnen dromen dat we nu allemaal het gevoel hebben dat we in een slechte film zijn terecht gekomen? Al jarenlang worden er films gemaakt over het uitbreken van een virus maar helaas leven we nu in deze keiharde werkelijkheid. Deze werkelijkheid beïnvloedt ons allemaal en met name de mensen die zo werken om onze samenleving draaiende te houden en de zieken te verzorgen.

Ons werk bestaat normaal gesproken uit het helpen de dromen van mensen waar te maken. Wij doen er alles aan om te proberen onze gasten de mooiste reis te bezorgen. Maar ook dat is helaas de afgelopen weken compleet veranderd. Als ik naar mezelf kijk vervul ik nu al een aantal weken verschillende functies zoals die van thuiswerker, parttime schooljuf, huisvrouw en kokkin. En ik moet eerlijk bekennen dat ik lang niet overal even goed in ben. Ook is helaas het einde van deze tijd nog lang niet in zicht.

Op dit moment werken we met alle collega’s van Oad vanuit huis en zijn onze belangrijkste taken het wijzigen en annuleren van de reizen die de komende tijd gepland stonden. De afgelopen maanden zijn er weer veel groepen geweest die voor Oad gekozen hebben om hun reis te laten verzorgen. We zijn natuurlijk ontzettend blij dat er elke keer zoveel bedrijven, verenigingen en families hun vertrouwen aan Oad geven. Wij doen onze uiterste best om hun groepsreis zo perfect mogelijk te verzorgen.

Momenteel onderhandelen we met airlines, busmaatschappijen en hotels om de reserveringen te verplaatsen naar andere data. Bij verschillende partijen verloopt dat soepel en bij andere wat minder. Maar we hebben er alle vertrouwen in dat we voor al onze groepen de beste oplossingen kunnen bieden en dat we in de toekomst alsnog de geboekte groepsreis voor u mogen verzorgen.

Maar naast deze werkzaamheden zijn we ook druk bezig met het bedenken van mooie reizen en programma’s voor onze groepsreizen. In het najaar zijn er natuurlijk nog genoeg mooie plekken die een bezoekje waard zijn. De natuur verandert in de herfst ontzettend en tijdens één van onze busreizen naar Duitsland laten wij u dit graag zien. Maar ook een vliegreis richting het zuiden van Europa is zeker de moeite waard. De temperaturen zijn nog zeer aangenaam waardoor wij leuke programma’s voor u kunnen organiseren zoals een Tapas tour door Sevilla of een fietstocht door Valencia. En wilt u eens heel wat anders, ook dan is Oad graag de partner voor uw groepsreis. Heeft u wel eens nagedacht om naar het hoge noorden te gaan met uw groep? Zo kan er misschien al jaren een jeepsafari over IJsland in uw dromen voorkomen of een bezoek aan Santa Claus Village in Lapland. Ook dit zijn programma’s waarbij mijn collega’s en ikzelf van de afdeling Oad Groepsreizen op Maat over de nodige kennis beschikken. U kunt erop vertrouwen dat uw reis bij ons in goede handen is.

Kijkt u vooral eens op onze website voor leuke en inspirerende ideeën voor uw groepsreis. Maar ziet u een bestemming niet staan, dan wil dat niet zeggen dat wij deze niet kunnen aanbieden. Bij Oad Groepsreizen op Maat dromen wij net als u van het maken van mooie reizen naar bestemmingen over de gehele wereld. Samen met u organiseren wij graag een schitterende reis voor uw groep.

Voor nu willen wij iedereen alle goeds toewensen en veel gezondheid. En hoe beter we ons aan de huidige regels houden, hoe sneller we met z’n allen onze droombestemmingen kunnen ontdekken.

Nathalie Maathuis

Meld u aan voor de nieuwsbrief

    Deze website is gerealiseerd door Webheads.