Over ons

Maak kennis met ons team!

Onze afdeling Group & Incentive Travel organiseert elke dag met veel plezier groepsreizen op maat.
Benieuwd naar wie wij zijn? Wij stellen ons hieronder graag aan u voor!

Even voorstellen...

Carola Meijerink
Accountmanager Group & Incentive Travel - Team Nederland

"Organiseren en plannen is altijd al mijn ding geweest. Al van jongs af aan ben ik de regelaar, degene die leuke uitjes initieert en organiseert. Voor mij was het tijdens de middelbare school dan ook al heel snel duidelijk welke opleiding ik wilde gaan doen: Vrijetijdsmanagement, in de richting van de event branche.

Na enkele jaren in de congres- en evenementenwereld gewerkt te hebben, maakte ik bij toeval de overstap naar toerisme. Een bijzonder leerzame en reislustige tijd volgde. Met de eerste jaren Italië als specialisme heb ik ieder hoekje van dat land gezien en heb ik er de mooiste plekjes bezocht. Het land heeft een bijzonder plekje in mijn hart en ik adviseer graag over de mooiste bestemmingen. Een bijzondere groepsreis die ik op maat voor een groep ondernemers mocht organiseren was dan ook een volledig verzorgde 4-daagse reis naar Sicilië. Allereerst heb ik samen met de klant een voorreis gemaakt om het beste hotel, de beste restaurants en programma te bepalen. De groep heeft genoten van het Siciliaanse leven. Vooral de uitgebreide lunch aan de voet van de Etna, onder de wijnranken van Tenuta Murgo San Michele heeft indruk gemaakt bij de gasten.

Afgelopen jaar werd ik ontzettend verrast door Valencia. Een heerlijke bestemming voor een citytrip, waar het ook in de winter heel aangenaam van temperatuur kan zijn. De relaxte sfeer in de stad, lekker fietsen door de Jardin del Turia en een paella eten op het strand – een heerlijke alles-in-één bestemming, en nog eens betaalbaar ook!
Inmiddels werk ik bijna 3 jaar als Accountmanager Group & Incentive bij Oad. Voor mij een perfecte combinatie van organiseren en reizen. Ik kan me geen leukere baan bedenken en geniet er van om samen met mijn opdrachtgevers de mooiste reizen samen te stellen en altijd nét een stapje verder te gaan, zodat de klant meer dan tevreden is."

Leonie Groot Lipman
Accountmanager Group & Incentive Travel - Team Nederland

"Het regelen en organiseren zat er al vroeg in bij mij, net als de liefde voor op reis gaan. Na nog wat twijfel of ik na de middelbare school de toerisme opleiding of de hotelopleiding wilde gaan doen, was ik na 3 maanden Californië door het reisvirus gepakt en koos ik voor de opleiding Hoger Toeristisch en Recreatief Management.

Tijdens en na mijn studie heb ik veel in het buitenland gewoond. Zo heb ik onder andere in London, Buenos Aires en Cuzco gestudeerd en 4 jaar in New York gewerkt. Hier heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van plannen en organiseren, wat ik bij terugkomst in Nederland heb voortgezet. Voor uiteenlopende opdrachtgevers en bedrijven heb ik verschillende tours, reizen, events en congressen georganiseerd. Geen enkele reis, bestemming of groep is hetzelfde en dat is gelijk het leukste aan dit vak. Ook kom je op plaatsen waar je zelf wellicht niet zomaar heen zou gaan. Zo ben ik tijdens een inspectiereis positief verrast door de bestemming Montenegro; vriendelijke mensen, prachtige omgeving met veel groen, mooie stranden en heerlijk eten en drinken. Ook zijn er vele mogelijkheden voor activiteiten, zowel op het water als in de bergen. Montenegro is een bestemming die steeds meer gevonden wordt, maar tegelijkertijd nog niet helemaal ontdekt is. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken voor een incentive of bedrijfsreis!

Sinds juni 2019 versterk ik het Group & Incentive Travel team bij Oad; een creatieve functie waarbij ik mijn passie voor reizen en organiseren perfect kan combineren. Om voor onze opdrachtgevers hun wensen te mogen vertalen naar een onvergetelijke reis waar ze maanden later nog vol van zijn, is elke keer weer een mooie uitdaging. Geen dag is hetzelfde; het ene moment ben je bezig met een treinreis naar Berlijn, het andere moment met een vliegreis naar Mallorca. Deze afwisseling houdt ons scherp en maakt dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga!"

Michel Breij
Accountmanager Group & Incentive Travel - Team Nederland

"Inmiddels werk ik een heel aantal jaren in het toerisme en ik heb het geluk gehad om heel veel aspecten van deze boeiende bedrijfstak te mogen leren kennen. Met een aangeboren gezonde honger naar kennis en er plezier in hebben dit over te dragen op anderen, is het werken in het toerisme iedere dag weer een heerlijke ervaring.

Ik heb bij verschillende Nederlandse reisorganisaties gewerkt waar ik zowel pakketreizen als reizen op maat voor bedrijven en instellingen heb mogen organiseren. Heel veel op pad dus, vaak samen met de opdrachtgever, om de gewenste accommodaties en programmaonderdelen te beoordelen en in te kopen of om groepen te begeleiden. Het binnenlandse toerisme heb ik leren kennen als regio coördinator voor de regio Arnhem – Nijmegen waarbij ik dit prachtige stuk Nederland in binnen- en buitenland mocht promoten en vertegenwoordigen op zowel de zakelijke als toeristische markt.

Bij Oad ben ik productmanager voor de bestemmingen buiten Europa en maak ik onderdeel uit van het team Oad Groepsreizen op maat. Of het nu gaat om een incentive op een verrassende locatie of om het spotten van de big five in Zuid-Afrika, graag adviseer ik u over de mogelijkheden om zo uw voorgenomen reis tot een onvergetelijke ervaring te maken."

Wendy Luijkx
Accountmanager Group & Incentive Travel - Team Zwitserland

"Sinds augustus 2019 beman ik het OAD-kantoor in Zürich. Met mijn gezin woon ik in Zwitserland waar we genieten van alles wat dit land te bieden heeft. Na mijn studie aan de Nationale Hogeschool voor Toerisme in Breda (NHTV), heb ik een aantal jaren met veel plezier in het toerisme gewerkt. Bij grote, gerenommeerde, maar ook kleinere, gespecialiseerde reisorganisaties.

Mijn loopbaan ontwikkelde zich daarna verder in het bankwezen. Daar ben ik Vestigingsmanager geweest en heb ik een team aangestuurd en gecoacht. De rode draad in mijn carrière is altijd het klantperspectief; waarde toevoegen voor de klant en de wensen van de klant centraal stellen.

De kans om dit voor Oad in Zwitserland op te zetten, samen met de kennis en expertise van ons geweldige team in Nederland, heb ik dan ook met beide handen aangegrepen. Mijn streven is om met de opdrachtgever samen tot een reis te komen, die voor alle betrokkenen een onvergetelijke ervaring is waar nog vaak en veel aan wordt teruggedacht."

Meld u aan voor de nieuwsbrief
    Deze website is gerealiseerd door Webheads.