Over ons

Maak kennis met ons team!

Onze afdeling Group & Incentive Travel organiseert elke dag met veel plezier groepsreizen op maat.
Benieuwd naar wie wij zijn? Wij stellen ons hieronder graag aan u voor!

Even voorstellen...

Leonie Groot Lipman
Accountmanager Group & Incentive Travel

"Het regelen en organiseren zat er al vroeg in bij mij, net als de liefde voor op reis gaan. Na nog wat twijfel of ik na de middelbare school de toerisme opleiding of de hotelopleiding wilde gaan doen, was ik na 3 maanden Californië door het reisvirus gepakt en koos ik voor de opleiding Hoger Toeristisch en Recreatief Management.

Tijdens en na mijn studie heb ik veel in het buitenland gewoond. Zo heb ik onder andere in London, Buenos Aires en Cuzco gestudeerd en 4 jaar in New York gewerkt. Hier heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van plannen en organiseren, wat ik bij terugkomst in Nederland heb voortgezet. Voor uiteenlopende opdrachtgevers en bedrijven heb ik verschillende tours, reizen, events en congressen georganiseerd. Geen enkele reis, bestemming of groep is hetzelfde en dat is gelijk het leukste aan dit vak. Ook kom je op plaatsen waar je zelf wellicht niet zomaar heen zou gaan. Zo ben ik tijdens een inspectiereis positief verrast door de bestemming Montenegro; vriendelijke mensen, prachtige omgeving met veel groen, mooie stranden en heerlijk eten en drinken. Ook zijn er vele mogelijkheden voor activiteiten, zowel op het water als in de bergen. Montenegro is een bestemming die steeds meer gevonden wordt, maar tegelijkertijd nog niet helemaal ontdekt is. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken voor een incentive of bedrijfsreis!

Sinds juni 2019 versterk ik het Group & Incentive Travel team bij Oad; een creatieve functie waarbij ik mijn passie voor reizen en organiseren perfect kan combineren. Om voor onze opdrachtgevers hun wensen te mogen vertalen naar een onvergetelijke reis waar ze maanden later nog vol van zijn, is elke keer weer een mooie uitdaging. Geen dag is hetzelfde; het ene moment ben je bezig met een treinreis naar Berlijn, het andere moment met een vliegreis naar Mallorca. Deze afwisseling houdt ons scherp en maakt dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga!"

Marloes Poppe
Accountmanager Group & Incentive Travel

"Ik heb ruim 16 jaar op de afdeling Customer Contact Center voor Oad gewerkt waar ik me altijd met ontzettend veel plezier voor heb ingezet. Toen ik de mogelijkheid kreeg om door te stromen naar de afdeling Group & Incentive Travel heb ik die kans met beide handen aangepakt, ik was klaar voor deze leuke uitdaging!

Ik ben ooit begonnen op de afdeling Busreizen en Intercontinentaal (ICA). Op beide afdelingen heb ik ruime reiservaring opgedaan. Op de afdeling ICA was ik Afrika & Azië specialist en daar bood ik de klant reizen op maat aan. Door mijn jarenlange ervaring, ook op de afdeling logistiek, kan ik snel schakelen wat zeker nodig is op onze afdeling. Elke dag is anders en met de nodige uitdagingen; dat maakt ons werk ook gelijk zo leuk!"

Marloes Kolenbrander
Accountmanager Retail, Relatiebeheer en Reisleiding

Na vele jaren op de afdeling Group & Incentive Travel bij Oad gewerkt te hebben, ben ik inmiddels al een tijd verantwoordelijk voor Retail en Reisleiding. Met mijn ervaring in het organiseren van groepsreizen op maat help ik mijn collega's graag gedurende drukke periodes. Het blijft daarnaast leuk om reizen te begeleiden en met groepen mee te mogen gaan!

Michel Breij
Product Manager

"Inmiddels werk ik een heel aantal jaren in het toerisme en ik heb het geluk gehad om heel veel aspecten van deze boeiende bedrijfstak te mogen leren kennen. Met een aangeboren gezonde honger naar kennis en er plezier in hebben dit over te dragen op anderen, is het werken in het toerisme iedere dag weer een heerlijke ervaring.

Ik heb bij verschillende Nederlandse reisorganisaties gewerkt waar ik zowel pakketreizen als reizen op maat voor bedrijven en instellingen heb mogen organiseren. Heel veel op pad dus, vaak samen met de opdrachtgever, om de gewenste accommodaties en programmaonderdelen te beoordelen en in te kopen of om groepen te begeleiden. Het binnenlandse toerisme heb ik leren kennen als regio coördinator voor de regio Arnhem – Nijmegen waarbij ik dit prachtige stuk Nederland in binnen- en buitenland mocht promoten en vertegenwoordigen op zowel de zakelijke als toeristische markt.

Bij Oad ben ik productmanager voor de bestemmingen buiten Europa zoals Canada en voor het Actief product zoals (individueel) fiets- en wandelreizen. Daarnaast spring ik wanneer mogelijk bij op de afdeling Group & Incentive Travel. Of het nu gaat om een incentive op een verrassende locatie of om het spotten van de big five in Zuid-Afrika, graag adviseer ik u over de mogelijkheden om zo uw voorgenomen reis tot een onvergetelijke ervaring te maken."

Meld u aan voor de nieuwsbrief

    Deze website is gerealiseerd door Webheads.