Teambuilding op het strand

Nederland heeft veel mogelijkheden voor een geslaagde meerdaagse reis met uw collega’s. Zo’n uitje waar u nog jaren over napraat. Ontspannen op pad, terwijl u elkaar met hilarische spellen beter leert kennen. Wie is het meest fanatiek en wie speelt er vals om te winnen? De Nederlandse kust leent zich uitstekend voor een uitwaai- of teambuilding weekend. We adviseren graag welke precieze bestemming geschikt is voor uw groep. Wilt u uw uitje combineren met cultuur? Ga dan voor de kust van Noord- of Zuid-Holland. Wilt u écht uitwaaien en een instant-vakantie gevoel? Eén van de waddeneilanden is uw bestemming! We geven u een aantal voorbeeld activiteiten en praten graag met u verder over uw precieze wensen.

Offerte aanvragen

Graag verzorgen wij voor u een offerte op maat voor uw reis.

  Programma

  Tablet Team Game Strand & Duinen

  De Interactieve Outdoor Tablet Team Game is het ideale teambuilding uitje, wat zich voornamelijk afspeelt op het strand en in het duingebied. Na een korte uitleg gaan de teams, voorzien van een tablet met 4G internet, de strijd aan op het strand en in de duinen. Ieder team bepaalt hierbij zijn eigen route.

  Het uiteindelijke doel van deze Tablet Team Game is uiteraard het scoren van zoveel mogelijk punten. Via de speciaal voor de Game ontwikkelde app probeert u met uw team zoveel mogelijk GPS coördinaten (waypoints) te bezoeken. Op ieder gevonden coördinaat wordt een vraag of opdracht geactiveerd. Dit kan zijn: het beantwoorden van een vraag of het uitvoeren van team- of foto-opdrachten.
  Uiteraard leveren de wat verder gelegen coördinaten en moeilijkere opdrachten meer punten op dan de dichterbij gelegen coördinaten en minder lastige opdrachten.
  Het is mogelijk een aantal bedrijfsgerelateerde vragen in het programma op te nemen, waardoor uw programma een eigen karakter krijgt.
  Na ca. 2,5 uur is de grote ontknoping van de Tablet Team Game en worden de medailles aan de winnende groep uitgereikt.

  Zeskamp op het strand

  Een zeskamp is zeer geschikt als teambuildinguitje voor collega’s. Ga tot het uiterste en test uzelf op kracht, snelheid, het bedenken van strategieën en nog veel meer bij deze ongekende, ludieke spellenronde in het zand. Drijf uw collega’s tot waanzin tijdens de cocktail run of de flipper race. Laat uw sportieve talent zien tijdens een potje beachtennis, -voetbal of -volleybal en kraak uw hersens met Pictionary of 30 sandy seconds.

   

   

  Blokarten

  Met blokarten, ook wel strandzeilen genoemd, scheurt u over het strand langs de kust. Het is een spectaculaire activiteit die gemakkelijk te leren is.
  U ligt in een speciale kar en wordt door de wind aangedreven. Het voorste wiel is om mee te sturen en de twee achterste wielen zorgen voor de stabiliteit in bochten. De blokart bestuurt u met één hand en met de andere hand kunt u het zeil aantrekken en bewegen via een touw.
  Ervaren en enthousiaste instructeurs beginnen met een heldere uitleg en zorgen voor een veilige rit.

  Powerkiten

  Met powerkiten gaat u met een grote vlieger ‘powerkite’ het strand op. Het is de ideale workshop voor iedereen die van strand, zee en een uitdaging houdt. Het behoort tot één van de populairste en snelst groeiende strand-en watersporten van Nederland en is geschikt voor iedereen die gek is op actie.

   

  Volledig programma +

  Laatste reviews & blogs

  Dierentuinreis Duitsland Polen

  - 31 mei 2024

  Goede service, snelle reacties en goede prijs

  Lees verder

  100 jarig bestaan bedrijf

  - 8 mei 2024

  Onwijs gaaf, ontzettend genoten van Eurodisney Alles perfect geregeld door OAD groepsreizen. Ontzettend bedankt.

  Lees verder
  • December 2022 | 2-daagse jubileumreis naar Hamburg

  • Mijn stage bij de afdeling Group & Incentive Travel

  • Een nieuw jaar staat voor de deur..

  • Wat staat er op onze bucketlist?

  • Living the dream

  Meld u aan voor de nieuwsbrief

   Deze website is gerealiseerd door Webheads.