Sneeuwpret in Winterberg

In slechts een paar uur rijden vanaf de Nederlandse grens kunt u al in de sneeuw staan. Daarom is Winterberg ook een perfecte bestemming voor uw personeelsuitje. In Winterberg kunt u een actief programma combineren met gezelligheid in de sneeuw.

Het Sauerland; een prachtig heuvelachtig gebied. Dankzij de hoogte van dit gebied is er ‘s winters een grote kans op sneeuw. In de wintermaanden zijn er dan ook diverse wintersport activiteiten mogelijk zoals skiën, snowboarden en langlaufen. Het Sauerland heeft de laatste jaren enorm geïnvesteerd in sneeuwkanonnen. Daardoor is het Sauerland veel sneeuw zekerder geworden. Wist u bijvoorbeeld dat er de afgelopen 3 jaar van half december tot half maart perfect is geskied met heel veel verse sneeuw?

Het skigebied van Winterberg wordt steeds groter en moderner. Er staan inmiddels 13 stoeltjesliften. Op alle pistes staan sneeuw kanonnen. In de avond zijn alle pistes verlicht voor het avond skiën. Er is de laatste jaren zoveel geïnvesteerd in de liften en infrastructuur van Winterberg dat sommige gebieden in de Alpen er jaloers naar kijken. Er is voor een ieder wat wils, mooie glooiende blauwe hellingen, perfect voor beginners maar ook de gevorderden kunnen een mooie tocht maken over de “zeven bergen” of zich uitleven op de pittige zwarte slalomhang.

Offerte aanvragen

Graag verzorgen wij voor u een offerte op maat voor uw reis.

  Programma

  1. Vandaag vertrekt u voor uw wintersport weekendje naar Winterberg. Het vertrek is ‘s middags en over de Duitse snelwegen rijdt u naar Winterberg. Na aankomst checkt u in en kunt u uw kamer in gebruik nemen. Vervolgens staat er een heerlijk buffet voor u klaar in uw hotel. Na het diner is het tijd voor een frisse wandeling en gaat u met fakkels een tocht maken door de sneeuw. En natuurlijk mag een kampvuur tijdens uw wandeling niet ontbreken.
  2. Uw dag begint met een heerlijk ontbijt in uw hotel en vervolgens is het tijd voor een sportieve dag. In de ochtend vertrekt u per touringcar naar de Remmeswiese 10 in Winterberg. Voor deze ochtend zijn er diverse mogelijkheden om het programma in te vullen.
   U kunt bijvoorbeeld gaan:
   *Snowboard of skiles volgend onder leiding van een ervaren instructeur
   *Zelf skiën of snowboarden
   *Een sneeuwschoen wandeling maken onder begeleiding van een gids; wandelen suf? Nee hoor niet op deze wandeling. Met de sneeuwschoenen stapt u door de diepe sneeuw. U komt op plekken waar u anders nooit was geweest. Wandelen was nog nooit zo makkelijk en leuk. Misschien kunt u nog wat mooie voetsporen van dieren spotten! De sneeuwschoenwandeling start vanaf het hotel.Vervolgens verzamelt u met de groep in een skihut bij de piste waar een heerlijke lunch op u wacht.Na de lunch gaat u verder met uw activiteit. De beginnende skiërs gaan voor het eerst naar boven in de skilift en bovenaan genieten zij van het schitterende uitzicht en maken zij hun eerste afdaling.Uw dag wordt aan het eind van de middag afgesloten met een groepsactiviteit, u gaat sleeën. Kindertijden herleven en op verschillende soorten sleetjes suist u de pistes af. Na afloop is het tijd voor een gezellige borrel in een skihut en bij de borrel wordt een warme snack verzorgd.Vervolgens keert u per touringcar terug naar uw hotel. Vanavond geniet u vanaf 19.30 uur van een heerlijk diner in buffetvorm in uw hotel.
  3. De laatste dag van uw verblijf is aangebroken. Na het ontbijt is het tijd om de koffer te pakken en in de daarvoor bestemde ruimte te plaatsen. Vervolgens begint u met het programma; Sneeuw-6kamp; spanning en sensatie vanaf het eerste moment! Tactiek, snelheid en creativiteit, daar draait het om. De rendieren trekken met volle vaart de kerstman op zijn arrenslee door de sneeuw en de bierpullen vliegen in het rond bij het bierpul schuiven. Sneeuwbowling met mega flugel flesjes en skippyen op een grote braadworst. Dat zijn nog maar enkele voorbeelden van deze ludieke sneeuwzeskamp. Sneeuwpret gegarandeerd.Uw ochtend wordt afgesloten met een lunch in uw hotel of op een locatie bij de activiteiten.Vervolgens is het tijd om in de touringcar te stappen en vertrekt u terug naar Nederland. Met de aankomst bij uw woonplaats komt er een einde aan uw gezellige en sportieve weekend Winterberg.
  Volledig programma +

  Laatste reviews & blogs

  Dierentuinreis Duitsland Polen

  - 31 mei 2024

  Goede service, snelle reacties en goede prijs

  Lees verder

  100 jarig bestaan bedrijf

  - 8 mei 2024

  Onwijs gaaf, ontzettend genoten van Eurodisney Alles perfect geregeld door OAD groepsreizen. Ontzettend bedankt.

  Lees verder
  • December 2022 | 2-daagse jubileumreis naar Hamburg

  • Mijn stage bij de afdeling Group & Incentive Travel

  • Een nieuw jaar staat voor de deur..

  • Wat staat er op onze bucketlist?

  • Living the dream

  Meld u aan voor de nieuwsbrief

   Deze website is gerealiseerd door Webheads.