Rotterdam

Rotterdam is een echte metropool. Al van veraf ziet u de indrukwekkende skyline die de stad een grootse aanblik geeft. Rotterdam staat nationaal en internationaal bekend als architectuurstad met heel wat staaltjes van vernieuwende bouwkunst. Bezoek bijvoorbeeld de geprezen Markthal of het grootste gebouw van Nederland: de Maastoren. Rotterdam komt de laatste jaren steeds vaker voor in diverse lijstjes van ‘steden om te zien’. Hotel New York, de SS Rotterdam en de wereldberoemde haven geven de stad een eigentijdse, bijzondere sfeer die u absoluut geproefd moet hebben.

Rotterdam heeft ook veel te bieden voor groepen. Voor uw overnachting kunt u bijvoorbeeld verblijven aan boord van de SS Rotterdam of in het alom bekende hotel New York. Maar er is natuurlijk voor ieder wat wils. Oad denkt graag met u mee voor de invulling van uw reis naar Rotterdam. Hieronder geven wij u enkele voorbeelden van programma mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Graag verzorgen wij voor u een offerte op maat voor uw reis.

  Programma

  1. Bezoek aan de Euromast
   De Euromast is met een hoogte van 185 meter de hoogste toren van Nederland die geopend is voor het publiek. Per lift gaat u naar boven vanaf waar u geniet van een schitterend uitzicht over de stad.
  2. Dinercruise
   ‘s Avonds gaat u aan boord van een schip en begint u aan een schitterende rondvaart door de haven. U ziet de vele lichtjes van Rotterdam aan u voorbij glijden terwijl u geniet van een heerlijk diner. Een dergelijke cruise kan ook prima geboekt worden als feestavond voor uw bedrijf.
  3. Titanentour
   Bij de Titanen Tour gaat u onder leiding van lokale gidsen de stad verkennen. De Titanen Tour is een complete rondleiding die álle zintuigen prikkelt! U geniet van een waanzinnig uitzicht over de stad op een hoogte van 105 meter vanuit architectuuricoon De Rotterdam, u maakt een spectaculair ritje met de watertaxi en tevens een leuke wandeling door de Oudehaven onder de kubuswoningen door. Uw tour eindigt in de Markthal waar u tevens de gelegenheid krijgt om te proeven.Rotterdam is de stad van moderne architectuur. Met deze rondleiding komt u ook echt even binnen. De tour begint met exclusief toegang tot een hoge verdieping van De Rotterdam. Uw gids neemt u mee in een van Europa’s snelste liften. De 31e etage is nog ‘rauw’ en dat maakt een bezoek heel bijzonder; u kunt vrij rondlopen en volop van het 360 graden uitzicht genieten. Boven kijkt u op de top van de Erasmusbrug en vervolgens vaart u er met wapperende haren onderdoor in een supersnelle watertaxi. En ineens bent u daar waar Rotterdam is ontstaan, de Oudehaven. U loopt onder de kubuswoningen door en precies dan verschijnt de Markthal in volle glorie in uw vizier. De enthousiaste gidsen zitten vol weetjes over het ontwerp van de Markthal, het prachtige plafondkunstwerk en de Tijdtrap. Tot slot heeft u een meet&taste bij een ondernemer op de marktvloer; álles zit er in!
  4. Hip and Happening Katendrecht
   Katendrecht is een schiereiland met een roemruchte historie. Vroeger Chinatown, zeemanskwartier en hoerenbuurt, nu een bruisend stadsdeel met rauwe randjes. Uw programma begint op het stoomschip Rotterdam (SS Rotterdam) met een audiotour. U krijgt een beeld van wat dit cruiseschip allemaal in huis heeft en hoe het leven aan boord er vroeger uit zag. Bezoek de hooggelegen dekken, de boeg en de brug, neem een kijkje in het stuurhuis en bezoek de achterliggende ruimten. Na deze audiotour wachten uw gidsen u op voor een wandeling over de bijzondere pier. U hoort over de historie en de toekomst en bezoekt enkele bijzondere plekken zoals het Deliplein en de Fenix Food Factory. De wandeling eindigt in het Dutch Pinball Museum. Een fantastische hal in de Fenix Loods met meer dan 70 flipperkasten!
  5. Cursus plat Rotterdams
   Ken het dat ik u kan? Ja toch zeker, niet dan? Lekker potje nassen! Dat en veel meer leert u van een rasechte Rotterdammer. Na deze cursus kunt u zeggen dat u écht in Rotterdam bent geweest.
  Volledig programma +

  Laatste reviews & blogs

  Dierentuinreis Duitsland Polen

  - 31 mei 2024

  Goede service, snelle reacties en goede prijs

  Lees verder

  100 jarig bestaan bedrijf

  - 8 mei 2024

  Onwijs gaaf, ontzettend genoten van Eurodisney Alles perfect geregeld door OAD groepsreizen. Ontzettend bedankt.

  Lees verder
  • December 2022 | 2-daagse jubileumreis naar Hamburg

  • Mijn stage bij de afdeling Group & Incentive Travel

  • Een nieuw jaar staat voor de deur..

  • Wat staat er op onze bucketlist?

  • Living the dream

  Meld u aan voor de nieuwsbrief

   Deze website is gerealiseerd door Webheads.