Vietnam

Vietnam, een unieke bestemming vol variatie. Hectische steden, rustige tempels, geweldige stranden en heerlijk eten; u gaat al snel van dit land houden. Vietnam maakt deel uit van het vroegere Indochina, waar ook Cambodja en Laos toe behoorden. Het land heeft een fascinerende historie, rijke cultuur en indrukwekkende natuur. Een rondreis Vietnam betekent een bezoek aan geweldige steden, lieflijke dorpjes, prachtige stranden en een kennismaking met de ongelooflijk gastvrije en vriendelijke bevolking die u altijd toelacht!

Offerte aanvragen

Graag verzorgen wij voor u een offerte op maat voor uw reis.

  Programma

  1. Amsterdam – Hanoi
   Vandaag begint uw 15-daagse reis naar het indrukwekkende Vietnam. Aangekomen in Hanoi wordt u verwelkomd door uw lokale Engelssprekende gids. U heeft een transfer naar uw hotel, waar u twee nachten zult verblijven.
  2. Hanoi city tour
   Na het ontbijt krijgt u onder leiding van uw Engelssprekende gids een rondleiding door Hanoi. U bezoekt onder meer het mausoleum van president Ho Chi Minh, het voormalige presidentenpaleis (van buitenaf), de pagode van Tran Quoc en het Hoan-Kiem meer, oftewel Sword Lake genoemd, één van de meest beroemde schilderachtige plekjes in het centrum van Hanoi.
  3. Hanoi – Halong Bay
   Vanochtend vertrekt u vanuit Hanoi naar Halong Bay. Onderweg kunt u genieten van het prachtige landschap. U maakt een tussenstop in provincie Hai Duong. Halong Bay verkent u middels een 3-daagse cruise. Het gebied is één van de New Seven Wonders of Nature. U zult verrast staan van de verschillende activiteiten en faciliteiten die uw cruise-boot aanbiedt. In de avond kunt u genieten van een deluxe Vietnamese en Internationale BBQ-diner.
  4. Halong Bay
   In de ochtend heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan de Tai-Chi les op het zonnedek. Vervolgens kunt u met een uitzicht op de baai genieten van het ontbijt. Vandaag brengt u, met een rustieke roeiboot, een bezoek aan het dorp Cua Van en Me Cung Cave, ook bekend als Maze Cave. Volgens archeologen behoort Me Cung Cave tot de Halong-cultuur van ongeveer 7.000 – 10.000 jaar geleden. Hoe oud het ook is, het is hoe dan ook een schitterende en fantasievolle ervaring.
  5. Halong Bay – Ninh Binh
   Vandaag heeft u de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan Sung Sot Cave, één van de grootste grotten in de baai van Halong met prachtige stalactieten en stalagmieten. Uw cruise eindigt in Ninh Bihn waar u 1 nacht zult verblijven.
  6. Ninh Bihn – Danang
   In Hoa Lu Ancient Capital bezoekt u twee tempels waarbij u meer te weten komt over een deel van de feodale dynastieën en historische perioden in de Vietnamese geschiedenis. Vanaf Hanoi vertrekt u per vliegtuig naar Hoian in Danang. Hier wacht uw lokale Engelssprekende gids en transfer u bij het vliegveld op.
  7. Hoian city tour
   Tijdens een rondleiding door de stad leert u vandaag Hoian kennen. Aansluitend brengt u een bezoek aan de stad My Son, een stad uit de 4e – 7e eeuw.
  8. Hoian – Hue
   De officiële hoofdstad van Vietnam van 1802-1945 staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en staat vol met overblijfselen uit het oude Vietnam. U begint de tour met een bezoek aan Imperial City en de Verboden Paarse Stad.
  9. Hue
   Vandaag bezoekt u het oude dorp, bekend om zijn aardewerk, Phuoc Tich. Middels een fietstour ontdekt u onder andere de 500 jaar oude Ruong-huizen en de Cay Thi-tempel.
  10. Ho Chi Minh
   Middels een trein vertrekt u vandaag vanaf Danang naar de grootste stad in Vietnam; Ho Chi Minh. Hier ontmoet u uw lokale Engelssprekende gids en wordt u naar uw hotel gebracht om in te checken.
  11. Ho Chi Minh city tour
   Na een heerlijk ontbijt maakt u een stadswandeling door Ho Chi Minh, eerder bekend als Saigon. U ontdekt onder meer de Ben Thanh markt, China Town en de Thien Hau-pagode.
  12. Ben Tre – Can Tho
   Vandaag maakt u kennis met de vredige landschappen op het platteland van Ben Tre. Aan het einde van de middag brengt uw chauffeur u naar Can Tho.
  13. Can Tho – Ho Chi Minh
   In de ochtend bezoekt u de pagoda Vinh Trang en de tempel Cao Dai. Aansluitend maakt u een uitstap naar een orchideeënboerderij. In de middag brengt uw transfer u terug naar Ho Chi Minh waar u uw laatste nacht zult verblijven.
  14. Terugreis
   De ochtend en middag heeft u ter vrije besteding; neem een kijkje op de lokale markt en koop uw laatste souvenirs. In de avond wordt u naar het vliegveld gebracht waar u kunt inchecken voor uw vlucht naar Nederland. De volgende dag arriveert u in Amsterdam en kunt u terugkijken op een indrukwekkende reis door Vietnam!
  Volledig programma +

  Laatste reviews & blogs

  Dierentuinreis Duitsland Polen

  - 31 mei 2024

  Goede service, snelle reacties en goede prijs

  Lees verder

  100 jarig bestaan bedrijf

  - 8 mei 2024

  Onwijs gaaf, ontzettend genoten van Eurodisney Alles perfect geregeld door OAD groepsreizen. Ontzettend bedankt.

  Lees verder
  • December 2022 | 2-daagse jubileumreis naar Hamburg

  • Mijn stage bij de afdeling Group & Incentive Travel

  • Een nieuw jaar staat voor de deur..

  • Wat staat er op onze bucketlist?

  • Living the dream

  Meld u aan voor de nieuwsbrief

   Deze website is gerealiseerd door Webheads.