Stockholm

Stockholm is een stad waar u kennis maakt met zowel de moderne gebouwen als een rustige omgeving. De stad is verspreid over 14 eilanden en kijkt uit over de Baltische Zee aan de oostkant. De grote, historische gebouwen, paleizen en rijke historie vertellen u veel over de 700 jaar oude historie.

Stockholm staat daarnaast bekend om goede kwaliteit van de restaurants en de gerechten. Het beschikt over vele restaurants met een Michelin ster. Voor liefhebbers van een goede keuken is dit een uitstekende bestemming.

De stad heeft diverse interessante musea en een zeer uitgebreid winkelaanbod. Oad neemt u graag mee naar deze bijzondere stad in Zweden. Wij verzorgen uw vlucht, uw verblijf en natuurlijk een leuk programma voor uw groep. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw wensen en budget en stellen alles in overleg met u samen.

Hieronder geven wij een indicatie van de mogelijkheden van Stockholm voor uw groep.

Offerte aanvragen

Graag verzorgen wij voor u een offerte op maat voor uw reis.

  Programma

  1. Rondrit per touringcar
   Onder leiding van een lokale Engelssprekende gids begint u met een rondrit door de stad. U ziet o.a. de oude stad van Stockholm (Gamla stan), het moderne hart, het stadhuis, het museumeiland en nog veel meer. Ook brengt u een bezoek aan het Vasa Museum. Het Vasa Musuem is een maritiem museum waar u het enige schip ter wereld kunt bewonderen dat is overgebleven uit de 17e eeuw. 95% van het schip is bewaard gebleven en het is versierd met honderden uit hout gesneden beelden. Het is een unieke kunstschat en één van de belangrijkste toeristische trekpleisters van de wereld.
  2. ABBA Museum
   De wereldberoemde band Abba heeft haar oorsprong in Zweden dus een bezoek aan dit museum mag natuurlijk niet ontbreken tijdens uw reis. Het is dan ook meer dan een gewoon museum. Uiteraard ziet u de kostuums, de gouden platen, originele items van de band en nog veel meer. U zult gaan ervaren hoe het zou zijn om als 5e lid deel uit te maken van deze bijzondere band. U gaat zien hoe u eruit zult zien in de kostuums, u kunt zingen in de studio en optreden op het podium samen met de band.
  3. Rit per Zweedse fika
   U stapt aan boord van een tram met een grote kop koffie op de bovenkant. Terwijl u door de stad rijdt geniet u van ‘fika’. Volgens de Zweden mag dit woord ook niet vertaald worden en is het één van de eerste woorden die u moet kennen tijdens uw bezoek aan de stad. Het is namelijk meer dan een eenvoudige koffiepauze, het is een bijzondere ervaring wat u zeker na afloop zult beamen.
  4. Culinaire wandeling
   Onder leiding van een lokale Engelssprekende gids maakt u een culinaire wandeling door de stad. Dit een fantastische gelegenheid voor u om kennis te maken met het beste dat Zweden te bieden heeft qua eten. U zult diverse gerechten proeven op verschillende locaties. Ook leert u wat over de geschiedenis en cultuur van de gerechten. Het grootste deel van de tour vindt plaats in de wijk Vasastan, gelegen in het centrum van Stockholm. U brengt een bezoek aan klassieke en moderne restaurants om op deze manier een unieke ervaring mee te maken.
  5. Exploration Challenge
   De Exploration Challenge is een interactieve activiteit waarbij uw groep wordt verdeeld in kleinere groepen en u wordt uitgedaagd om de 10 belangrijkste bezienswaardigheden van de stad te bezoeken. Eenmaal aangekomen bij een bezienswaardigheid krijgt u automatisch via een tablet opdrachten gerelateerd aan die bezienswaardigheid. En gedurende de gehele challenge krijgt u via de tablet voortdurend opdrachten om op die manier uw score omhoog te krijgen. Echter tijdens de challenge zal er niet genoeg tijd zijn om alle 10 bezienswaardigheden te bezoeken. Dus het is aan u om de juiste route te bepalen en te beslissen wat u gaat bezoeken en waar u de meeste punten mee kunt behalen.
  Volledig programma +

  Laatste reviews & blogs

  Dierentuinreis Duitsland Polen

  - 31 mei 2024

  Goede service, snelle reacties en goede prijs

  Lees verder

  100 jarig bestaan bedrijf

  - 8 mei 2024

  Onwijs gaaf, ontzettend genoten van Eurodisney Alles perfect geregeld door OAD groepsreizen. Ontzettend bedankt.

  Lees verder
  • December 2022 | 2-daagse jubileumreis naar Hamburg

  • Mijn stage bij de afdeling Group & Incentive Travel

  • Een nieuw jaar staat voor de deur..

  • Wat staat er op onze bucketlist?

  • Living the dream

  Meld u aan voor de nieuwsbrief

   Deze website is gerealiseerd door Webheads.