Spa Francorchamps Formule 1

Een unieke beleving met uw personeel of vereniging is natuurlijk een bezoek aan een Formule 1 wedstrijd. Oad verzorgt graag uw vervoer en verblijf voor u en natuurlijk kunnen wij ook kaarten voor de wedstrijd verzorgen. Wilt u ook de trainingen voorafgaand aan de race bekijken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

De Grand Prix van België op Spa-Francorchamps is al sinds jaar en dag een vaste waarde op de Formule 1-kalender. Het legendarische circuit is geliefd onder zowel de coureurs als fans. De eerste Belgische Formule 1-race vond plaats op 18 juni 1950. Winnaar werd Juan Manuel Fangio in een Alfa Romeo 158. Tot 1970 werd de Grand Prix verreden op een circuit met een lengte van 14,08 km, voornamelijk op de openbare weg. Het tegenwoordige circuit is ingekort tot 6,9 km en is daarmee nog steeds het langste circuit op de Formule 1 kalender. Door de ligging van het circuit in de Ardennen is er vrij veel hoogteverschil op het circuit. De weersomstandigheden kunnen hierdoor voor veel variatie zorgen. En u zult tijdens deze reis vast ook genieten van een spannende race.

Offerte aanvragen

Graag verzorgen wij voor u een offerte op maat voor uw reis.

  Programma

  1. Heenreis
   Vandaag vertrekt u voor uw 2-daagse reis. Het vertrek is in de loop van de ochtend en vervolgens rijdt u naar uw hotel in Sittard waar in de loop van de middag aankomt. U heeft de resterende middag ter vrije besteding. Wij kunnen een programma voor deze middag verzorgen maar ook bestaat de mogelijkheid om de trainingen bij te wonen.
  2. Bezoek Formule 1 en terugreis
   U begint vanmorgen met een heerlijk ontbijt en vervolgens is het tijd om de koffers in de gereedstaande bus te plaatsen. Vroeg in de ochtend vertrekt u vanaf Sittard naar het circuit in Spa Francorchamps. Na aankomst op het circuit ziet u dat er al diverse activiteiten gaande zijn. Om 12.30 uur is de rijdersparade en de race start om 14.00 uur. De verwachting is dat de race om ca. 16.00 uur afgelopen is en aansluitend volgt de huldiging. Aan het eind van de middag wordt u terugverwacht bij de touringcar en vertrekt u naar Nederland. Onderweg kunnen wij nog een heerlijk afscheidsdiner voor u verzorgen ter afsluiting van de reis.
  Volledig programma +

  Laatste reviews & blogs

  Dierentuinreis Duitsland Polen

  - 31 mei 2024

  Goede service, snelle reacties en goede prijs

  Lees verder

  100 jarig bestaan bedrijf

  - 8 mei 2024

  Onwijs gaaf, ontzettend genoten van Eurodisney Alles perfect geregeld door OAD groepsreizen. Ontzettend bedankt.

  Lees verder
  • December 2022 | 2-daagse jubileumreis naar Hamburg

  • Mijn stage bij de afdeling Group & Incentive Travel

  • Een nieuw jaar staat voor de deur..

  • Wat staat er op onze bucketlist?

  • Living the dream

  Meld u aan voor de nieuwsbrief

   Deze website is gerealiseerd door Webheads.