Een weekend in het Spaanse Sevilla

Raak betoverd door de schoonheid van Sevilla! De historische binnenstad, de smalle straatjes en charmante boetiekjes maken de stad een geliefde bestemming. Maak kennis met de Spaanse cultuur, wandel door de karakteristieke wijk Santa Cruz, over het magische Plaza de Espana en bewonder de tuinen van het Alcazar. U zult genieten van de sfeer, de prachtige architectuur en vele bezienswaardigheden in deze zonovergoten stad. Een perfecte bestemming voor een stedentrip in zowel voor- als najaar of ontvlucht de winter in Nederland voor een weekend winterzon in Spanje.

 

 

Offerte aanvragen

Graag verzorgen wij voor u een offerte op maat voor uw reis.  Programma voorbeeld

  1. Vandaag vertrekt u voor uw 4-daagse stedentrip naar Sevilla. Eenmaal gearriveerd op de luchthaven van Sevilla brengt de gereedstaande touringcar u naar uw hotel. In de avond staat hier een heerlijk diner voor u klaar.
  2. Na een goede nachtrust begint uw dag met een uitgebreid ontbijt in uw hotel. Een perfecte start van een actieve dag. Vandaag gaat u Sevilla ontdekken op een heerlijk Hollandse manier, namelijk per fiets! Tijdens de fietstour zult u het echte Sevilla zien en beleven. In de avond brengt een elegante paardenkoets u naar uw dinerlocatie waar u kunt genieten van de smakelijke Spaanse keuken en de gezellige sfeer.
  3. Vandaag maakt u een bijzondere boottocht over de rivier Guadalquivir. Tijdens deze boottocht krijgt u Sevilla vanaf een andere kant te zien en heeft u een prachtig uitzicht over de beroemdste monumenten van de stad. Aan het einde van de middag staat een wijnproeverij gepland en kunt u de Spaanse cultuur opsnuiven tijdens een tapas en Flamenco avond! Op een unieke manier maakt u kennis met de kunst van de Flamenco dans terwijl u traditionele tapasgerechten voorgeschoteld krijgt.
  4. Uw laatste dag van uw stedentrip is aangebroken. Na een heerlijk ontbijt is het tijd om uit te checken en plaatst u uw koffers in de daarvoor bestemde ruimte in de gereedstaande touringcar. Deze ochtend brengt u een bezoek aan het Koninklijk Paleis van Sevilla. Dit is één van Spanje’s mooiste gebouwen. U zult deze ochtend meer te weten te komen over het Almohaden-tijdperk en de Spaanse koningen die achter deze muren hebben gewoond. Aansluitend maakt u in de middag een tapas tour door het gastvrije centrum van Sevilla. Vervolgens brengt uw chauffeur u naar de luchthaven van Sevilla en is het tijd om aan de terugvlucht naar Nederland te beginnen. Eenmaal aangekomen in Nederland komt er een einde aan deze prachtige en indrukwekkende reis!
  Volledig programma +

  Blogs

  2021 staat voor de deur..

  September 2020 – Het jaar 2020 is nog niet voorbij, maar nu de corona-tijd nog altijd voortduurt, kijken wij steeds……

  Lees verder

  Meld u aan voor de nieuwsbrief
   Deze website is gerealiseerd door Webheads.