Rondreis Zuid-Afrika

Samen met uw groep de Big Five spotten in Zuid-Afrika, dat is toch een droom die uitkomt. Ga daarom mee op een rondreis door Zuid-Afrika! Zuid Afrika, het land van de prachtige wildreservaten, imposante natuurgebieden en de adembenemende Tuinroute. Naast schitterend natuurschoon kent het land een veelbewogen geschiedenis, een rijke cultuur en bijzondere tradities. Etnisch erfgoed van vele Afrikaanse stammen, Portugezen, Engelsen, Indiërs en Hollanders heeft dit land zijn unieke uitstraling gegeven. Niet voor niets wordt Zuid Afrika ‘een land in een land’ genoemd.
Ga mee en ontdek ’n land wat u nie vinnig sal vergeet nie’.

 

Offerte aanvragen

Graag verzorgen wij voor u een offerte op maat voor uw reis.

  Programma

  1. Heenvlucht
   Vandaag begint uw prachtige 7-daagse reis naar het mooie Zuid-Afrika. U vliegt vanaf Schiphol rechtstreeks naar Johannesburg waar u in de avond arriveert. U wordt verwelkomd door uw Nederlandssprekende gids. Na aankomst heeft u een transfer naar uw hotel. U verblijft 1 nacht in Johannesburg.
  2. Naar Hazyview
   Vanaf Johannesburg rijdt u via een mooie route naar Hazyview waar u 2 nachten verblijft.
  3. Kruger Park
   Na het ontbijt gaat u naar het beroemde Kruger Park. Dit park is een van de grootste attracties van het land. Grote variatie aan wild, de uitgestrekte savannes en de lange geschiedenis maken dit park zo speciaal. Naast de ‘Big Five’ kunt u hier nog ruim 140 andere soorten zoogdieren tegenkomen.
  4. Naar Johannesburg
   Vandaag verlaat u Hazyview en reist u terug naar Johannesburg. U volgt de schitterende Panoramaroute met fantastische uitzichtpunten. Deze route is voor veel bezoekers aan Zuid Afrika een van de hoogtepunten van hun reis. U zult genieten van de Blyde River Canyon, dit is een van de langste kloven van de wereld met spectaculaire geologische vormen en de mooiste panorama’s van het land. Het plaatsje Graskop is de toegangspoort tot de spectaculaire Canyon met zijn indrukwekkende natuurverschijnselen: God’s Window, Bourke’s Luck Potholes en de Three Rondavels. U verblijft de komende 2 nachten in Johannesburg.
  5. Naar Soweto
   Na het ontbijt gaat u naar het bekende township Soweto. Hier stopt u bij de Regina Mundi Church, rijdt u door de beroemde Vilakhazi Street – hier woonden ooit 2 Nobelprijs winnaars – langs de huizen van Desmond Tutu en Nelson Mandela en bezoekt u het Hector Peterson Memorial. De lunch is vandaag inbegrepen. In de loop van de middag volgt de transfer terug naar uw hotel en heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.
  6. Naar Pretoria en terugvlucht
   Na het ontbijt is het weer tijd om de koffers in te pakken en uit te checken. De ochtend is ter vrije besteding. Aan het beging van de middag gaat u naar Pretoria en luncht u in een nader te bepalen restaurant. Na de lunch maakt u een rondrit door de fraaie regeringshoofdstad. U bezoekt onder andere het Voortrekkers Monument en het Kruger museum. U dineert op eigen gelegenheid. Laat op de avond arriveert u op de luchthaven van Johannesburg alvorens u rechtstreeks terugvliegt naar Nederland.
  7. Aankomst in Nederland
   U arriveert in de ochtend op Schiphol. Eenmaal aangekomen in Nederland komt er een einde aan uw fantastische reis door Zuid-Afrika!
  Volledig programma +

  Laatste reviews & blogs

  100 jarig bestaan bedrijf

  - 8 mei 2024

  Onwijs gaaf, ontzettend genoten van Eurodisney Alles perfect geregeld door OAD groepsreizen. Ontzettend bedankt.

  Lees verder

  Jaarlijkse langlauf- en wandelreis van Senior Sportief Actief De Ronde Venen

  - 6 maart 2024

  – prima chauffeur/reisleider; – steeds duurder waardoor we misschien volgend jaar andere mogelijkheden zoeken; – gebrek aan genoeg 1-persoonskamers; –……

  Lees verder
  • December 2022 | 2-daagse jubileumreis naar Hamburg

  • Mijn stage bij de afdeling Group & Incentive Travel

  • Een nieuw jaar staat voor de deur..

  • Wat staat er op onze bucketlist?

  • Living the dream

  Meld u aan voor de nieuwsbrief

   Deze website is gerealiseerd door Webheads.