Nassereith / Oostenrijk

Heeft u wel eens aan Tirol gedacht voor een leuke excursiereis voor uw vereniging. Oad kan een geweldige vakantie voor u verzorgen met een verblijf in Nassreith. Een vakantie in Nassereith voelt als een bezoek aan vrienden. Dat is zeker ook te danken aan hotelier Herbert en zijn vrouw Gaby die al ruim dertig jaar garant staan voor een warme, gastvrije ontvangst. Deze reis is een aangename combinatie van bijzondere excursies overdag en gezelligheid in de avonduren.

Offerte aanvragen

Graag verzorgen wij voor u een offerte op maat voor uw reis.

  Programma

  1. Heenreis
   Vandaag vertrekt u al vroeg voor uw 8-daagse excursiereis naar Nassereith. U rijdt naar de grens met Duitsland en onderweg geniet u van een heerlijk kopje koffie / thee met een stuk gebak. Voor het diner arriveert u bij Landhotel Seeblick in Nassereith.
  2. Kühtai
   Vanmorgen kunt u het lekker rustig aan doen. Vanmiddag vertrekt u voor een natuurtocht over het prachtige Mieminger Plateau. Dit zonneplateau ligt tussen de 850 en 1000 meter hoogte met vele lieflijke dorpjes. Hierna rijdt u door naar het Sellraintal, een ongerept zijdal van het Inntal. Vanuit dit dal met 20 bergtoppen hoger dan 3000 meter en prachtige natuur rijdt u via Kühtai en Ochsengarten terug naar uw hotel.
  3. Kaunertaler Gletsjer
   Vandaag brengt u een bezoek aan de Kaunertaler Gletsjer. De top van de Kaunertaler Gletsjer behoort tot één van de mooiste bergtoppen van Europa. U kunt hier met een kabelbaan naar boven (optioneel). Daar is een uitzichtplatform aangelegd waar u zicht heeft over drie landen. Hier ziet u de Weissseespitze en de Weisskugel (Oostenrijk), de Ortler (Italië) en de Bernina groep (Zwitserland). Geniet van dit geweldige uitzicht op verschillende niveaus en laat de gletsjerwereld van het Kaunertal op u inwerken. Op de terugweg stoppen we in het Zwitserse plaatsje Samnaun.
  4. Passentocht
   Vergeet vandaag uw fototoestel niet, want er staat een passentocht gepland. U rijdt via de Fernpas, die vlak achter het hotel begint. U komt via Bichlbach en het Berwangtal in Warth, een klein plaatsje op de grens van Tirol en Vorarlberg. Het volgende dorp is Lech, bekend van de wintersport, maar ook in de zomer zeer gezellig. Hier zult u een korte pauze inlassen. Vervolgens gaat u verder over de Flexenpas en de Arlbergpas en komt zo terug in Tirol. Via Imst en Tarrenz rijdt u door het Gurgltal terug naar uw hotel.
  5. Vrije ochtend en dorpswandeling
   De ochtend is ter vrije besteding. In de middag maakt u samen met hotelier Herbert een wandeling door het gezellige plaatsje Nassereith.
  6. Dagtocht Merano
   Via het bekende plaatsje Nauders bereikt u de Reschenpas en komt u in Italië. In het toeristische Merano ziet u mooie promenades met luxe winkels en vele terrasjes. Merano was vroeger de hoofdstad van het graafschap Tirol. Toen de hertog van Oostenrijk zich in Innsbruck vestigde, verloor de stad zijn vooraanstaande positie. Pas later werd Merano, net als de rest van Zuid-Tirol, Italiaans grondgebied. Tegenwoordig is Merano één van de grootste toeristische centra van de regio. ’s Middags rijdt u via de Brenner terug naar Nassereith.
  7. Bezoek Oberammergau
   Na het ontbijt rijdt u via de Plansee naar het Duitse Oberammergau. Op de vele gevels is kleurrijk schilderwerk aangebracht, waardoor het stadje al jaren een zeer geliefde toeristenplaats is. U maakt een stop bij het klooster van Ettal en zult de springschans van Garmisch-Partenkirchen kort bezoeken. Via Scharnitz en Seefeld rijdt u terug naar Nassereith.
  8. Terugreis
   Via een route over de Duitse snelwegen bereikt u Nederland. In Nederland geniet u nog van een heerlijk afscheidsdiner waarna u huiswaarts keert.
  Volledig programma +

  Laatste reviews & blogs

  Dierentuinreis Duitsland Polen

  - 31 mei 2024

  Goede service, snelle reacties en goede prijs

  Lees verder

  100 jarig bestaan bedrijf

  - 8 mei 2024

  Onwijs gaaf, ontzettend genoten van Eurodisney Alles perfect geregeld door OAD groepsreizen. Ontzettend bedankt.

  Lees verder
  • December 2022 | 2-daagse jubileumreis naar Hamburg

  • Mijn stage bij de afdeling Group & Incentive Travel

  • Een nieuw jaar staat voor de deur..

  • Wat staat er op onze bucketlist?

  • Living the dream

  Meld u aan voor de nieuwsbrief

   Deze website is gerealiseerd door Webheads.