Malta

Midden in de Middellandse Zee ligt Malta. Het eiland beschikt over historische bezienswaardigheden uit allerlei tijdperken. De Arabische, Italiaanse en Engelse invloeden zijn nog goed terug te vinden. Malta biedt u een mooie combinatie van strand, cultuur en natuur en derhalve is het eiland een uitstekende bestemming voor een heerlijke vakantie. De plaatsen St. Julian en Sliema bieden een gezellig uitgaansleven. Qawra is wat rustiger en u kunt heerlijk genieten van de zon in de baai van Mellieha.

Oad stelt graag voor uw gezelschap een reis naar Malta samen. Dit kan een rustige reis zijn waarbij u geniet van de zon en het strand maar ook een meer actieve reis behoort tot de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Graag verzorgen wij voor u een offerte op maat voor uw reis.

  Programma

  1. Vandaag vertrekt u voor uw 4-daagse vliegreis naar Malta. Eenmaal gearriveerd in Malta kunt u uw bagage ophalen en wandelt u naar de gereedstaande touringcar. Vervolgens vertrekt u naar uw hotel. Na aankomst bij uw hotel checkt u in en kunt u uw kamer in gebruik nemen. Aansluitend heeft u de resterende dag ter vrije besteding.
  2. Uw dag begint met een heerlijk ontbijt in uw hotel. Vervolgens heeft u de gehele dag ter vrije besteding. Maar uiteraard kan Oad een programma voor uw groep verzorgen. Hieronder geven wij u twee mogelijkheden maar dit zijn uiteraard slechts voorbeelden:

  *Kookworkshop; per lokale touringcar reist u naar de locatie waar maximaal 6 kitchenettes worden opgezet en uitgerust met alle benodigdheden om een 3-gangen diner te koken. Een chef-kok geeft u uitleg over de recepten en de kookmethodes. In kleine groepjes gaat u vervolgens aan de slag om de gerechten klaar te maken die u aan het einde uiteraard zelf opeet. De workshop duurt ca. 2 uur

  *Wijnproeverij; onder leiding van een lokale gids vertrekt u per touringcar naar een wijngaard. Op de wijngaard krijgt u uitleg over het proces en kunt u uiteraard de nodige wijntjes proeven.

  De laatste dag van uw verblijf is aangebroken. Na het ontbijt is het tijd om uit te checken en per lokale touringcar vertrekt u naar de luchthaven van Malta. Op de luchthaven checkt u in voor de terugvlucht naar Nederland. Aangekomen in Nederland komt er een einde aan uw gezellige weekend naar Malta.

   

  Volledig programma +

  Laatste reviews & blogs

  Jubileumreis Londen

  - 19 september 2023

  Wjj zijn erg goed geholpen door Leonie. Ondanks alle wijzigingen en last-minute aanvragen, heeft zij alles in goede banen weten……

  Lees verder

  Jubileumreis Berlijn

  - 18 september 2023

  Ik heb onze ervaringen al gedeeld aan jullie per mail. Vooraf was alles goed bespreekbaar en zijn onze wensen geregeld……

  Lees verder
  • Mijn stage bij de afdeling Group & Incentive Travel

  • Een nieuw jaar staat voor de deur..

  • Wat staat er op onze bucketlist?

  • Living the dream

  • Update

  Meld u aan voor de nieuwsbrief

   Deze website is gerealiseerd door Webheads.