Malta

Midden in de Middellandse Zee ligt Malta. Het eiland beschikt over historische bezienswaardigheden uit allerlei tijdperken. De Arabische, Italiaanse en Engelse invloeden zijn nog goed terug te vinden. Malta biedt u een mooie combinatie van strand, cultuur en natuur en derhalve is het eiland een uitstekende bestemming voor een heerlijke vakantie. De plaatsen St. Julian en Sliema bieden een gezellig uitgaansleven. Qawra is wat rustiger en u kunt heerlijk genieten van de zon in de baai van Mellieha.

Oad stelt graag voor uw gezelschap een reis naar Malta samen. Dit kan een rustige reis zijn waarbij u geniet van de zon en het strand maar ook een meer actieve reis behoort tot de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Graag verzorgen wij voor u een offerte op maat voor uw reis.  Programma voorbeeld

  1. Vandaag vertrekt u voor uw 4-daagse vliegreis naar Malta. Eenmaal gearriveerd in Malta kunt u uw bagage ophalen en wandelt u naar de gereedstaande touringcar. Vervolgens vertrekt u naar uw hotel. Na aankomst bij uw hotel checkt u in en kunt u uw kamer in gebruik nemen. Aansluitend heeft u de resterende dag ter vrije besteding.
  2. Uw dag begint met een heerlijk ontbijt in uw hotel. Vervolgens heeft u de gehele dag ter vrije besteding. Maar uiteraard kan Oad een programma voor uw groep verzorgen. Hieronder geven wij u twee mogelijkheden maar dit zijn uiteraard slechts voorbeelden:

  *Kookworkshop; per lokale touringcar reist u naar de locatie waar maximaal 6 kitchenettes worden opgezet en uitgerust met alle benodigdheden om een 3-gangen diner te koken. Een chef-kok geeft u uitleg over de recepten en de kookmethodes. In kleine groepjes gaat u vervolgens aan de slag om de gerechten klaar te maken die u aan het einde uiteraard zelf opeet. De workshop duurt ca. 2 uur

  *Wijnproeverij; onder leiding van een lokale gids vertrekt u per touringcar naar een wijngaard. Op de wijngaard krijgt u uitleg over het proces en kunt u uiteraard de nodige wijntjes proeven.

  De laatste dag van uw verblijf is aangebroken. Na het ontbijt is het tijd om uit te checken en per lokale touringcar vertrekt u naar de luchthaven van Malta. Op de luchthaven checkt u in voor de terugvlucht naar Nederland. Aangekomen in Nederland komt er een einde aan uw gezellige weekend naar Malta.

   

  Volledig programma +

  Blogs

  Mijn stage bij de afdeling Group & Incentive Travel

  Van eind augustus 2021 t/m januari 2022 heb ik stage mogen lopen op de afdeling Group & Incentive Travel van……

  Lees verder

  Meld u aan voor de nieuwsbrief
   Deze website is gerealiseerd door Webheads.