London baby!

Londen is een bruisende wereldstad met voor elk wat wils: van mooie musea tot het gezellige uitgaansleven op Piccadilly Circus. Londen is een echte wereldstad, met een rijke en lange historie. Maar het is ook een moderne stad die vooroploopt op het gebied van mode, muziek en kunst.

Offerte aanvragen

Graag verzorgen wij voor u een offerte op maat voor uw reis.

  Programma

  1. Vandaag vertrekt u voor uw 3- daagse reis naar Londen. Aangekomen in Londen wordt u opgewacht door twee Oad medewerkers en loopt u naar de dubbeldekker touringcar voor de rit richting de Westminster Pier. In de bus ontvangt u uw lunchpakket dat u gedurende de rit richting Londen op kunt eten. Na aankomst in Londen gaat u aan boord voor een boottocht over de Theems. Na afloop staat de touringcar weer voor u klaar om u naar uw hotel te brengen. Aangekomen bij uw hotel checkt u in en heeft u even tijd zich op te frissen voordat u vertrekt naar het dineradres. Er staat een heerlijk 3- gangen diner voor u klaar in de moderne brasserie van de Britse topkok Gordon Ramsay, Heddon Street Kitchen.  Na afloop van het diner vertrekt u per touringcar naar het Novello Theater. Hier kunt u genieten van de musical Mamma Mia, welke wij voor u gereserveerd hebben. Na afloop van de show, staat de touringcar weer gereed om u terug te brengen naar uw hotel.
  2. Na het ontbijt vertrekt u onder leiding van een Nederlandssprekende gids voor een wandeling door Londen. Uw gids zal u laten kennismaken met de highlights van Londen, waaronder Downing Street. Gedurende de wandeling zullen er meerdere mogelijkheden zijn voor het maken van foto’s. Ook maakt u een koffiestop op een nader te bepalen locatie. De wandeling eindigt bij Trafalgar Square waar u de lunch zult gebruiken in een Engelse pub. U geniet hier van een 2- gangen lunch. De resterende middag is ter vrije besteding.Aan het einde van de middag staat, op een nader te bepalen locatie de touringcar weer gereed om u terug te brengen naar uw hotel. In uw hotel aangekomen heeft u even de tijd zich op te frissen.Vervolgens brengt de lokale touringcar u naar uw dinerlocatie.In restaurant Café Rouge, in Franse stijl ingericht, wordt een 3- gangendiner geserveerd. Na afloop van het diner staat de touringcar voor u gereed om u terug te brengen naar uw hotel. Het restaurant bevindt zich op slechts 15 minuten lopen van uw hotel en is dus ook goed op eigen gelegenheid te bereiken.
  3. U ontbijt in het hotel, checkt uit en u plaatst de bagage in de gereedstaande touringcar. Vervolgens vertrekt u voor een circa 3- uur durende stadstour door Londen. U komt langs plekken die u gedurende uw wandeling nog niet heeft aangedaan. Om 12.00 uur neemt de gids afscheid van de groep en vertrekt u naar het vliegveld van Londen Southend. U checkt in voor uw vlucht terug naar Nederland, waar een einde komt aan deze prachtige reis.
  Volledig programma +

  Laatste reviews & blogs

  Dierentuinreis Duitsland Polen

  - 31 mei 2024

  Goede service, snelle reacties en goede prijs

  Lees verder

  100 jarig bestaan bedrijf

  - 8 mei 2024

  Onwijs gaaf, ontzettend genoten van Eurodisney Alles perfect geregeld door OAD groepsreizen. Ontzettend bedankt.

  Lees verder
  • December 2022 | 2-daagse jubileumreis naar Hamburg

  • Mijn stage bij de afdeling Group & Incentive Travel

  • Een nieuw jaar staat voor de deur..

  • Wat staat er op onze bucketlist?

  • Living the dream

  Meld u aan voor de nieuwsbrief

   Deze website is gerealiseerd door Webheads.