Langlaufreis Wildermieming

Wilt u met uw (ski)vereniging genieten van de sneeuw en toch sportief bezig zijn? Wat denkt u dan van een actieve winterreis? Oad biedt hiervoor diverse mogelijkheden in Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië en Noorwegen. Een populaire reis bij ons is de reis naar het Miemingerplateau. Het Miemingerplateau is een ideaal langlaufgebied. De sneeuw zekere loipen voeren langs imposante bergen en staan garant voor een heerlijke langlaufvakantie van elk niveau. Ook kunt u hier prachtige wandeltochten maken door het winterse landschap. Tijdens deze actieve reis leert u het gezellige Tirol met de beste loipen in zijn volle glorie kennen!

Bij Oad kunt u gratis gebruik maken van een langlaufset en krijgt u een halve dag langlaufinstructie.

Offerte aanvragen

Graag verzorgen wij voor u een offerte op maat voor uw reis.Programma voorbeeld

 1. Heenreis
  Vroeg in de morgen vertrekt u vanaf gewenste opstapplaats naar Wildermieming. U rijdt via de snelste route en onderweg geniet u van een heerlijk kopje koffie / thee met gebak. U arriveert voor het diner bij hotel Traube in Wildermieming.
 2. Instructie en langlaufen
  Vanochtend krijgt u een langlaufinstructie in Pertisau, waarna u in de middag kunt gaan langlaufen. Deze omgeving is een prima uitgangspunt voor mooie langlauftochten.
 3. Seefeld
  Vandaag gaat u naar Seefeld: een internationaal bekend langlaufgebied. Hier treedt u met de latten in de sporen van de Olympische spelen! Gelukkig gaat het bij ons niet om de snelste tijd en kunt u de omgeving goed verkennen tijdens uw tocht.
 4. Ehrwald en Lermoos
  Een langlaufdag in het gezellige dorpje Ehrwald. Samen met Lermoos is dit dorp onderdeel van het Zugspitzegebied. Hier gaan de loipen vrijwel overal over vlak terrein. Zo kunt u extra genieten van de mooie omgeving tijdens uw langlauftocht.
 5. Leutasch
  De loipen nabij het sneeuwzekere Leutasch zijn als vrij vlak te beschouwen, maar zijn wel breed opgezet. Zo lopen er soms vier sporen naast elkaar en dat zorgt voor meer gezelligheid! Het Leutascher Hochplateau behoort zeker tot een van de mooiste langlaufgebieden. Rondom vindt u ca. 283 kilometer aan langlaufloipes in verschillende moeilijkheidsgraden, voor elk wat wils dus.
 6. Paznauntal
  Na het ontbijt ligt er weer een actieve dag voor u. U gaat naar het Paznauntal waar u de latten weer onder doet om te gaan langlaufen in het uitgestrekte gebied. U vindt hier kilometerslange loipes, dus kies maar uit waar u wilt beginnen.
 7. Niederthai
  Op zo’n 1550 meter hoogte kunt u kiezen uit zo’n 20 kilometers aan loipen van diverse niveaus. Geniet van de natuur tijdens uw tocht door de omgeving van Niederthai! Het gebied staat garant voor ideale langlaufomstandigheden en een heerlijke, actieve dag.
 8. Terugreis
  Vandaag begint u alweer aan de terugreis. Onderweg geniet u nog van een heerlijke wintermaaltijd ter afsluiting van een geweldige week. Aansluitend keert u weer terug naar uw woonplaats.
Volledig programma +

Blogs

Wat staat er op onze bucketlist?

Juni 2020 – In ons laatste blog gaven wij aan hoe wij deze maanden van onzekerheid en lockdown doormaakten. Nu……

Lees verder
Deze website is gerealiseerd door Webheads.