Kreta

Een verrassende bestemming voor uw reis is Kreta. Het eiland is bekend bij velen als zonnige vakantie bestemming. Maar wist u dat Kreta ook een perfecte locatie is voor een reis met uw collega’s? Het meest zuidelijke en grootste eiland van Griekenland is ruw en ruig. De befaamde kloven, de steil uit zee oprijzende kliffen aan de kust, de eigenaardige hoogtevlaktes die op drooggevallen meren lijken en de eindeloze zandstranden maken Kreta een ideale incentive bestemming.  Ontdek op het zonovergoten eiland de rijke historie, prachtige natuur en laat u onderdompelen in een wereld vol cultuur met smaakvolle tradities!

Offerte aanvragen

Graag verzorgen wij voor u een offerte op maat voor uw reis.

  Programma

  1. Vandaag vertrekt u vroeg in de ochtend voor uw 3-daagse reis naar Griekenland. Na de landing op Kreta brengt de gereedstaande touringcar u door een afwisselend landschap naar uw hotel.
   Na een korte rit arriveert u in uw hotel waar u de koffers achter kunt laten. Vandaag staan er twee proeverijen op het programma. Uw eerste stop is bij een wijnmakerij in Peza. Tijdens de rondleiding maakt u kennis met verschillende wijnsoorten en de processen achter deze geliefde wijn.
   Uw tweede stop vindt plaats bij een olijfolie-boerderij. Laat u verassen door de smaakvolle olie en het indrukwekkende productieproces, waar compleet natuurlijke en top kwaliteit olijfolie uit ontstaat.
   Het diner zal plaatsvinden in het rustige en authentiek Griekse vissersdorpje Kalloni. Geniet van de vriendelijke bevolking en de traditionele Griekse keuken.
  2. Vandaag staat u een avontuurlijke dag te wachten. Maak u klaar voor een unieke ervaring met een 4×4 voertuig waarbij u door de bergen en wildernis de wonderen van dit eiland ontdekt. Onderweg zal een heerlijke lunch voor u klaar staan bij het Chalavro strand. In de avond kunt u wederom genieten van de smaakvolle traditionele Griekse keuken.
  3. Uw laatste dag van de reis is aangebroken. Na het ontbijt kunt u uitchecken en plaatst u uw koffers in de daarvoor bestemde ruimte. U brengt deze ochtend een bezoek aan het vissersdorpje ‘Elounda’. Het dorpje staat vooral bekend om zijn ligging aan het schiereiland Spinalonga en heeft door de ligging een prachtig landschap. Na een kijkje bij de straatmarkt brengt een vissersboot u naar het prachtige Spinalonga.
   U geniet van een heerlijke lunch aan het strand en heeft de resterende middag ter vrije besteding. Aan het eind van de dag brengt uw chauffeur u terug naar de luchthaven van Kreta. Eenmaal aangekomen in Nederland komt er een einde aan deze prachtige en indrukwekkende reis!

   

  Volledig programma +

  Laatste reviews & blogs

  100 jarig bestaan bedrijf

  - 8 mei 2024

  Onwijs gaaf, ontzettend genoten van Eurodisney Alles perfect geregeld door OAD groepsreizen. Ontzettend bedankt.

  Lees verder

  Jaarlijkse langlauf- en wandelreis van Senior Sportief Actief De Ronde Venen

  - 6 maart 2024

  – prima chauffeur/reisleider; – steeds duurder waardoor we misschien volgend jaar andere mogelijkheden zoeken; – gebrek aan genoeg 1-persoonskamers; –……

  Lees verder
  • December 2022 | 2-daagse jubileumreis naar Hamburg

  • Mijn stage bij de afdeling Group & Incentive Travel

  • Een nieuw jaar staat voor de deur..

  • Wat staat er op onze bucketlist?

  • Living the dream

  Meld u aan voor de nieuwsbrief

   Deze website is gerealiseerd door Webheads.