Keulen

Keulen ligt aan de rivier de Rijn en behoort tot één van de meest belangrijke steden van Duitsland en zelfs van Europa. Door de Tweede Wereldoorlog heeft de stad een compleet ander gezicht gekregen dan dat het voor de oorlog had. Bombardementen hebben ervoor gezorgd dat de stad grotendeels verwoest werd. De Dom is één van de weinige gebouwen dat overeind is gebleven. Veel gebouwen zijn weer in de oude staat herbouwd, maar ook is er veel ruimte voor nieuwe architectuur.

Keulen is een multiculturele stad waar veel te beleven valt. De stad biedt veel qua bezienswaardigheden, winkelen en uiteraard diverse restaurants en cafés. Lees hieronder een voorbeeldprogramma van wat er mogelijk is in Keulen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Graag verzorgen wij voor u een offerte op maat voor uw reis.  Programma voorbeeld

  1. Vandaag vertrekt u voor uw 2-daagse busreis naar Keulen. Na aankomst bij uw hotel gaat u te voet naar een restaurant in het centrum waar de lunch voor uw groep is gereserveerd. Na een heerlijke lunch is het tijd voor een eerste kennismaking met Keulen. Uw groep wordt verdeeld in kleinere groepjes en onder leiding van lokale Nederlands- en Duitssprekende gidsen gaat u Keulen per fiets verkennen. U komt langs de belangrijkste highlights zoals het Rheinpark, de Rijnoever, de Hohenzollern Brug en natuurlijk de Dom van Keulen. U fietst door de Middeleeuwen, maar ook langs hedendaagse architectuur. Op deze manier komt u meer te weten over de stad via allerlei leuke anekdotes en historische feiten. De tocht duurt ca. 3 uur en na afloop heeft u de resterende middag ter vrije besteding. In de avond staat een 3-gangen diner voor u klaar in het oude centrum van Keulen.
  2. Uw dag begint met een heerlijk ontbijt in uw hotel, waarna de check-out volgt. Uw bagage kunt u achterlaten in de bagageruimte van uw hotel. Aansluitend vertrekt u te voet naar het startpunt van uw ochtendprogramma. Vandaag gaat u deelnemen aan de wandeling ‘In de Voetsporen van de Romeinen’. Tijdens deze wandeling onder leiding van lokale Duitssprekende gidsen ziet u o.a. de Grote Sint Martinuskerk die gebouwd is op overblijfselen van een Romeins gebouw en ook het Ubii Monument. De wandeling duurt ca. 2,5 uur. Na een lekkere afsluitende lunch staat de touringcar voor u gereed om weer huiswaarts te keren.
  Volledig programma +

  Blogs

  Mijn stage bij de afdeling Group & Incentive Travel

  Van eind augustus 2021 t/m januari 2022 heb ik stage mogen lopen op de afdeling Group & Incentive Travel van……

  Lees verder

  Meld u aan voor de nieuwsbrief
   Deze website is gerealiseerd door Webheads.