Kerstmarkt Dortmund

Met Oad kunt u ook mee naar één van de vele kerstmarkten in Duitsland of België. Een kerstmarkt bezoeken met uw bedrijf en vereniging is een gezellig uitstapje waarbij u geniet van de kerstsfeer, de verschillende kerstmarkten en natuurlijk een glaasje glühwein. Hier geven wij u een voorbeeld van een 3-daagse busreis naar Dortmund.

Offerte aanvragen

Graag verzorgen wij voor u een offerte op maat voor uw reis.

  Programma

  1. Op de 1e dag vertrekt u per bus vanaf een door u te bepalen locatie, dit kan bij uw bedrijf zijn of bij het gebouw van uw vereniging. U rijdt via de snelste route naar Dortmund waar u aan het einde van de ochtend aankomt. U checkt in bij uw hotel en vervolgens kunt u op eigen gelegenheid de kerstmarkten van Dortmund bezoeken.De kerstmarkten van Duitsland worden vaak omschreven als één van de grootste in Duitsland. U zult meer dan 300 kraampjes kunnen bewonderen en vele ambachten zien. En natuurlijk is er genoeg te eten en te denken. De kerstmarkten liggen vlakbij elkaar waardoor u heerlijk kunt wandelen van de ene markt naar de andere. Oad kan een hotel voor u in Dortmund verzorgen zodat u te voet vanaf uw hotel naar de kerstmarkten kunt gaan.
  2. Op de 2e dag kunnen wij een wandeling door de stad voor uw groep verzorgen onder leiding van een Nederlands- of Duitssprekende gids. Deze gids neemt u mee door de stad en vertelt u van alles over de geschiedenis van Dortmund. Dortmund is de grootste stad van het Ruhrgebied en is ook één van de oudste steden in het westen van Duitsland. In vorige eeuwen was het een belangrijk centrum van mijnbouw en staalindustrie. De stad heeft momenteel veel te bieden qua moderne wolkenkrabbers, winkelcentra en kantoorgebouwen.Maar in het centrum van Dortmund ziet u ook nog veel oude gebouwen zoals de Reinoldikirche uit de 13e eeuw en de Marienkirche uit de 12e eeuw. Dortmund is ook een stad waar u prima kunt winkelen. De bekende grote ketens zijn in de stad vertegenwoordigd maar ook diverse exclusieve winkelformules zijn te vinden in Dortmund. Zoals u zult merken biedt de stad voor ieder wat wils.Na afloop van uw wandeling kunt u zelf de stad verder verkennen en natuurlijk nog genieten van de kerstmarkten en de gezellige sfeer.
  3. Op de 3e dag is het helaas alweer tijd om uw koffer te pakken en in de bagageruimte van het hotel te plaatsen. Afhankelijk van de door u gewenste vertrektijd kunt u nog wat laatste inkopen doen in Dortmund en vervolgens is het tijd om plaats te nemen in onze touringcar en begint u aan de terugreis naar Nederland. Onderweg kunnen wij nog een afscheidsdiner voor uw groep verzorgen als leuke afsluiting van uw reis.
  Volledig programma +

  Laatste reviews & blogs

  weekend Brugge met de pv

  - 18 december 2023

  Hotel en verzorging was top! daarnaast ook goed contact gehad met de OAD met boeken van de reis.

  Lees verder

  Marathonreis Dresden

  - 7 november 2023

  We hebben in samenwerking met de OAD deze busreis naar Dresden georganiseerd voor 40 personen. Het contact met de OAD……

  Lees verder
  • December 2022 | 2-daagse jubileumreis naar Hamburg

  • Mijn stage bij de afdeling Group & Incentive Travel

  • Een nieuw jaar staat voor de deur..

  • Wat staat er op onze bucketlist?

  • Living the dream

  Meld u aan voor de nieuwsbrief

   Deze website is gerealiseerd door Webheads.