Kerstmarkt Oberhausen en Essen

Heerlijk slenteren over de kerstmarkten in Essen en Oberhausen, hoe leuk is dat? Overal ziet u de gezellige kraampjes waar kooplui ambachtelijke kunst aanbieden. Geniet van een lekker glaasje glühwein of andere typische lekkernijen.

Offerte aanvragen

Graag verzorgen wij voor u een offerte op maat voor uw reis.  Programma voorbeeld

  1. Vandaag vertrekt u voor uw 2-daagse reis naar de kerstmarkten in Essen en Oberhausen. Vroeg in de ochtend vertrekt u vanaf de door u gewenste opstapplaats en rijdt u over de Duitse snelwegen naar Essen. Aan het eind van de ochtend zult u aankomen in Essen bij bv. hotel Intercity Essen. De kamers zijn waarschijnlijk nog niet gereed en uw bagage kunt u achterlaten in de daarvoor bestemde ruimte.Vervolgens vertrekt u te voet naar de kerstmarkten. Op de internationale kerstmarkt in Essen worden in ruim 250 kraampjes, onder een fonkelend net van 45.000 lichtjes, cadeau-ideeën en culinaire verleidingen uit de hele wereld gepresenteerd. De feestelijk gedecoreerde kraampjes zijn te vinden op de Willy-Brandt-Platz, in de Rathenaustraße, op de Kennedyplatz, de Flachsmarkt en de Markt. Op de kerststallenroute, ‘Krippenland Essen’, komt de 500-jarige traditie van de kerststallen weer tot leven. Op deze route dwars door de binnenstad komt u op 20 locaties de mooiste kerststallen tegen. Op eigen gelegenheid keert u terug naar uw hotel waar u incheckt en uw kamer in gebruik kunt nemen.
  2. Uw dag begint met een heerlijk ontbijt in uw hotel in Essen en vervolgens vertrekt u vanaf Essen naar Oberhausen. Na aankomst in Oberhausen geniet u daar van al het moois dat deze kerstmarkt te bieden heeft. Tijdens de advent verandert CentrO Oberhausen in een sprookje van fonkelende kristallen, bonte kerstballen, groene sparrentakken en fascinerende lichtjes. Op dat moment gaan er op de pleinen voor het grootste winkelparadijs van Europa maar liefst drie kerstmarkten met in totaal meer dan 150 houten huisjes tegelijk open: de ‘Bergweihnachtsmarkt’, ‘Santa’s Village’ en de ‘Wichtelmarkt’.

   Aan het eind van de middag staat het vertrek vanaf Oberhausen terug naar huis gepland. In de loop van de avond komt u aan en hiermee komt er een einde aan uw reis vol gezelligheid, kerstsfeer en lekkernijen.

   

  Volledig programma +

  Blogs

  Mijn stage bij de afdeling Group & Incentive Travel

  Van eind augustus 2021 t/m januari 2022 heb ik stage mogen lopen op de afdeling Group & Incentive Travel van……

  Lees verder

  Meld u aan voor de nieuwsbrief
   Deze website is gerealiseerd door Webheads.