Kerstmarkt Lille

Wilt u eens goed in de kerststemming komen met uw personeel of vereniging? Bezoek dan één van de vele kerstmarkten, bijvoorbeeld in het gezellige Lille! In eerste instantie wordt bij kerstmarkten niet vaak aan Frankrijk gedacht, maar juist aan België en Duitsland. Toch bewijst Lille een fantastische locatie te zijn voor kerstliefhebbers; zelden zijn er kerstmarkten waar zoveel tijd en liefde in wordt gestoken als in Lille. Daarnaast is het goed bereikbaar vanuit Nederland, de Franse stad ligt op ca. 2 uur rijden vanuit Breda. Lees hieronder meer over een voorbeeld van een 2-daagse reis naar Lille.

Offerte aanvragen

Graag verzorgen wij voor u een offerte op maat voor uw reis.

  Programma

  1. Op dag 1 vertrekt u per bus vanaf een door u te bepalen locatie, dit kan bij uw bedrijf zijn of bij het gebouw van uw vereniging. U rijdt via de snelste route naar Lille waar u aan het einde van de ochtend aankomt. U checkt in bij uw hotel en vervolgens kunt u op eigen gelegenheid de kerstmarkt van Lille bezoeken. Duizenden prachtige, kleurrijke en fonkelende lampen maken van deze kerstmarkt een magisch, sfeervol geheel die zeker een grote indruk op u zult maken! In Lille ziet, ruikt en proeft u het ultieme kerstgevoel.
  2. In de ochtend is het na het ontbijt helaas alweer tijd om uit te checken en uw koffer in de bagageruimte van het hotel te plaatsen. Afhankelijk van de door u gewenste vertrektijd kunt u nog wat laatste souvenirs of kerstinkopen doen in Lille. Ook kunnen wij een stadswandeling onder begeleiding van een gids voor uw groep verzorgen. Buiten dat Lille een bruisende studenten- en uitgaansstad is, heeft de stad een interessante geschidenis. De gids kan u hier alles over vertellen. U zult hierbij ook een bezoek brengen aan de moderne zakenwijk Euralille, een ontwerp van de Nederlandse architect Rem Koolhaas. Vervolgens is het tijd om met de touringcar weer terug te reizen naar Nederland. Indien gewenst kunnen wij een lunch of diner in Lille of onderweg tijdens de terugreis voor uw groep verzorgen.
  Volledig programma +

  Laatste reviews & blogs

  Dierentuinreis Duitsland Polen

  - 31 mei 2024

  Goede service, snelle reacties en goede prijs

  Lees verder

  100 jarig bestaan bedrijf

  - 8 mei 2024

  Onwijs gaaf, ontzettend genoten van Eurodisney Alles perfect geregeld door OAD groepsreizen. Ontzettend bedankt.

  Lees verder
  • December 2022 | 2-daagse jubileumreis naar Hamburg

  • Mijn stage bij de afdeling Group & Incentive Travel

  • Een nieuw jaar staat voor de deur..

  • Wat staat er op onze bucketlist?

  • Living the dream

  Meld u aan voor de nieuwsbrief

   Deze website is gerealiseerd door Webheads.