Disneyland® Paris

Disneyland® Paris; de meest magische bestemming van Europa. Wie droomt er niet van? Maar wist u dat deze bestemming ook bij uitstek geschikt is voor groepsreizen?

Een paar daagjes Disneyland® Paris is een feest voor jong en oud. U ontmoet er de echte Sneeuwwitje, Mickey Mouse, Knabbel & Babbel en talloze andere Disney-figuren. Jong en oud kunnen er genieten van de tientallen adembenemende attracties en prachtige shows in een sprookjesachtige ambiance. Spetterende parades, uitgaan in Disney® Village, winkelen in Main Street U.S.A., eventueel slapen in een sfeervol Disney hotel… het is teveel om op te noemen. Ervaar het zelf en laat u betoveren door de magie die Disneyland® Paris uitstraalt.

Oad kan hotelkamers in de Disney hotels voor u reserveren, maar ook in de hotels in de omgeving of in Parijs. De entree voor de parken verzorgen wij natuurlijk voor uw groep. Indien u graag gezamenlijk wil dineren, behoort ook dat tot de mogelijkheden.

Door de ligging van het resort ten opzichte van Parijs, is een combinatie van Disneyland® Paris met deze enerverende stad ook een uitstekende keuze. Hoe u ook naar het resort wilt reizen, per bus, trein, vliegtuig of eigen vervoer, bij Oad is het allemaal mogelijk. Wij maken graag een offerte op maat voor uw verblijf in Disneyland® Paris.

Offerte aanvragen

Graag verzorgen wij voor u een offerte op maat voor uw reis.Blogs

2021 staat voor de deur..

September 2020 – Het jaar 2020 is nog niet voorbij, maar nu de corona-tijd nog altijd voortduurt, kijken wij steeds……

Lees verder

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Deze website is gerealiseerd door Webheads.