Delft en Scheveningen

Voor uw groepsreis is Nederland uiteraard ook een uitstekende keuze. Ons land heeft genoeg te bieden en zal u zeker nog kunnen verrassen. Wij nemen u graag mee voor bijvoorbeeld een 2-daagse reis naar Delft. En door de ligging vlakbij zee, is Delft uitstekend te combineren met een actief programma in Scheveningen.

Delft is de stad van de wereldberoemde schilder Johannes Vermeer, het is de stad waar hij in 1632 werd geboren en z’n hele leven zou werken en wonen. De stad is ook bekend van het Delfts Blauw en de band met de Oranjes. Het is een stad met veel historie maar ook met genoeg mogelijkheden om te winkelen, uit te gaan en te genieten van de vele terrassen en restaurants. U zult genieten van deze heerlijke stad vol historie.

Offerte aanvragen

Graag verzorgen wij voor u een offerte op maat voor uw reis.

  Programma

  1. Vandaag vertrekt u voor uw 2-daagse busreis naar Delft. Het vertrek is ‘s morgens vroeg naar Oegstgeest, want u begint uw reis met een bezoek aan Corpus Reis door de Mens. In Corpus beleeft u in 55 minuten een spectaculaire ‘reis door de mens’. Dit is een unieke beleving en nergens op de wereld krijgt u zo’n bijzondere kijk op het functioneren van de mens. U wordt begeleid door een audiotour en wandelt vanaf de knie het hele lichaam door tot aan de hersenen. Vervolgens wandelt u door het interactieve deel van Corpus waar u allerlei leuke tests kunt doen.Aan het begin van de middag vertrekt u vanaf Oegstgeest naar Scheveningen. Na aankomst bij Strandclub Doen geniet u van een heerlijke sandwichlunch. Om 14.00 uur begint u met uw actieve middagprogramma. Op het strand van Scheveningen staat een 3 kamp gepland. U gaat deelnemen aan boerengolf op het strand, ultimate frisbee en het bouwen van een bamboe toren. Bij het boerengolf op het strand maakt u gebruik van een speciale golfclub en een speciale bal. Op het strand wordt een parcours uitgezet met verschillende holes.

   Bij het ultimate frisbee speelt u met twee teams tegen elkaar en u dient de frisbee naar de end-zone van de andere partij te brengen. Het programma wordt afgesloten met het bouwen van een bamboe toren. Van bamboe staken en brede elastieken bouwt u een zo hoog mogelijke toren en vooral overleg en tactiek is belangrijk bij dit programma onderdeel.

   Op een nader te bepalen tijdstip wordt u naar uw hotel in het centrum van de stad gebracht waar u incheckt en uw kamer in gebruik kunt nemen.

   In de avond verzamelt u in de lobby van uw hotel en vertrekt u vervolgens te voet naar een restaurant in Delft voor een heerlijk diner. Na afloop van het diner keert u op eigen gelegenheid terug naar uw hotel.

  2. De morgen begint met een heerlijk ontbijt in uw hotel en vervolgens kunt u uw bagage in de daarvoor bestemde ruimte in uw hotel plaatsen. Vervolgens vertrekt u naar de kade wat het startpunt van de boottocht is. En gaat u aan boord voor een ca. 45 minuten rondvaart door de Delftse grachten. U vaart langs diverse historische bezienswaardigheden en de schipper geeft u uitleg tijdens uw rondvaart.De boottocht eindigt aan het eind van de ochtend waarna u heerlijk gaat lunchen in een restaurant in het centrum. Aansluitend gaat u Delft te voet verkennen. Onder leiding van een gids / spelleider maakt u een korte stadswandeling door het centrum van Delft waarbij u uiteraard door het Straatje van Vermeer wandelt. Vervolgens start de puzzel- / speurtocht. Uw groep wordt in twee of drie kleinere groepjes verdeeld en krijgt diverse opdrachten waaronder het fotograferen van het Meisje met de Parel en het opzoeken van Delftse specialiteiten.

   Na afloop van het programma heeft u nog tijd ter vrije besteding om zelf Delft te verkennen. Aan het eind van de middag vertrekt de bus terug naar u woonplaats. Na aankomst kunt u terugkijken op een leerzaam, sportief, informatief maar zeker ook gezellig weekendje Delft.

  Volledig programma +

  Laatste reviews & blogs

  Dierentuinreis Duitsland Polen

  - 31 mei 2024

  Goede service, snelle reacties en goede prijs

  Lees verder

  100 jarig bestaan bedrijf

  - 8 mei 2024

  Onwijs gaaf, ontzettend genoten van Eurodisney Alles perfect geregeld door OAD groepsreizen. Ontzettend bedankt.

  Lees verder
  • December 2022 | 2-daagse jubileumreis naar Hamburg

  • Mijn stage bij de afdeling Group & Incentive Travel

  • Een nieuw jaar staat voor de deur..

  • Wat staat er op onze bucketlist?

  • Living the dream

  Meld u aan voor de nieuwsbrief

   Deze website is gerealiseerd door Webheads.