Bourgondisch Brugge

Brugge is de populairste toeristische stad van Vlaanderen. De historische binnenstad staat sinds het jaar 2000 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Waarom dat is, ziet u vanaf het moment dat u de binnenstad van Brugge binnenwandelt. Het lijkt wel een openluchtmuseum! De historische binnenstad is een grote verzameling van oude straten, sfeervolle pleinen en prachtige gevels die terug lijken te voeren naar vroegere tijden. Het geluid van de paarden die nog steeds door de straten van Brugge lopen versterkt dit gevoel.

Naast deze historie, is Brugge ook een stad waar bourgondiërs zich thuis voelen. Vooral de bier cultuur van België is in Brugge goed merkbaar. Brouwerijen als de Brugse Zot, Halve Maan en Fort Lapin bevinden zich allemaal in het centrum.

Zo veel te zien en te doen, Brugge is een heerlijke bestemming voor een stedentrip. En Oad helpt u natuurlijk graag bij het samenstellen van een leuke reis voor uw groep. Wij verzorgen graag het vervoer, het verblijf, uw programma en uw maaltijdreserveringen voor u.

Hieronder geven wij u een aantal mogelijkheden voor uw programma. Maar als u ons uw wensen en budget laat weten, gaan wij bekijken wat voor uw groep het meeste passende programma is.

Offerte aanvragen

Graag verzorgen wij voor u een offerte op maat voor uw reis.  Programma voorbeeld

  1. Brouwerij Fort Lapin
   Net buiten het centrum van Brugge ligt Brouwerij Fort Lapin, een kleine brouwerij die kan uitpakken met diverse artisanale bieren: de tripel Fort Lapin 8, de quadrupel Fort Lapin 10 en het kruidenbier Fort Lapin 6 dubbel. In 2015 werd de Hoplapin toegevoegd aan het rijtje, een bier met extra hop. De brouwer maakt u graag wegwijs in het productieproces en na de rondleiding kunt u proeven van twee van de huisbieren die trots het label ‘Belgisch hopbier’ dragen.
  2. Brugge per fiets
   Via kleine straatjes ontdekt u het middeleeuwse karakter van de oude havenstad. De boeiende verhalen van de lokale gids laten u terugkeren in de tijd van de graven en hertogen die over de stad regeerden. Onderweg wordt er natuurlijk gestopt om foto’s te maken of te genieten van een lekker een Belgisch biertje.
  3. Rondvaart over de reien
   Een bezoek aan Brugge is niet compleet zonder een tochtje op de Brugse reien. U kunt inschepen bij een van de vijf aanlegplaatsen voor een boottocht van een half uur die u de meest bijzondere plekjes van de stad vanuit een heel andere hoek laat bewonderen.
  4. Walking dinner
   Heerlijk eten en een compleet stadsbezoek in één. U wordt in stijl opgehaald door uw gids, per paardentram, voor een 1 uur durende rondrit. Vervolgens maakt u een rondvaart op de Brugse Reien per privé boot. Aansluitend zet u de route te voet voort naar een restaurant in de romantische binnenstad. Hier wachten een voorgerecht en een glas wijn op u. Na het voorgerecht loopt u door naar het centrale plein om daar het hoofdgerecht met een glas wijn te nuttigen. Het nagerecht en een kopje koffie ter afsluiting staan voor u klaar in een authentiek restaurant.
  Volledig programma +

  Blogs

  Mijn stage bij de afdeling Group & Incentive Travel

  Van eind augustus 2021 t/m januari 2022 heb ik stage mogen lopen op de afdeling Group & Incentive Travel van……

  Lees verder

  Meld u aan voor de nieuwsbrief
   Deze website is gerealiseerd door Webheads.