Bezoek onze hoofdstad

Amsterdam, Mokum.. de bruisende hoofdstad van ons land. Een stad vol historische gebouwen en prachtige musea. Het staat bekend om het historische erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen. In het Museumkwartier vindt u beroemde musea zoals het Van Gogh Museum en natuurlijk het Rijksmuseum met de Nachtwacht. Ook zeker de moeite waard is een bezoek aan het Vondelpark. Dit langgerekte stadspark ligt in het stadsdeel Amsterdam – Zuid en hier kunt u genieten van de rust en de natuur. Op winkelgebied heeft de stad ook genoeg te bieden. Bekend is natuurlijk de Kalverstraat, maar ook de kleine winkeltjes in de 9 Straatjes zijn een bezoekje waard.

Offerte aanvragen

Graag verzorgen wij voor u een offerte op maat voor uw reis.

  Programma

  1. Vandaag begint u aan uw 3-daagse reis naar Amsterdam. Op een nader te bepalen tijdstip in de middag staat uw touringcar gereed om u naar Amsterdam te brengen. Eenmaal aangekomen in Amsterdam kunt u inchecken in het hotel en uw kamer in gebruik nemen. Indien gewenst en in overleg brengt de bus u naar het Museumplein, waar om 17.00 uur uw programma start. Enthousiaste gidsen zullen u in kleinere groepen meenemen voor een interessante stadswandeling door Amsterdam, waarbij u onderweg diverse stops maakt voor een voor-, hoofd- en nagerecht. De gidsen zullen grotendeels dezelfde route lopen, maar op andere plekken stoppen om wat te vertellen. De groepen komen gelijktijdig aan in het restaurant en zullen gezamenlijk eten.
   U start bij het eerste restaurant waar u kunt genieten van een voorgerecht. Aansluitend nemen de gidsen u mee langs de prachtige grachtenpanden van onze hoofdstad terwijl ze vertellen over de geschiedenis van de stad. U loopt door het havengebied, door het centrum en langs de grachten. Amsterdam is een bruisende stad met veel toerisme en voor ieder wat wils! Na de stadswandeling begeleiden de gidsen uw gezelschap naar het tweede restaurant voor een heerlijk hoofdgerecht. Vervolgens wandelen de gidsen met u verder richting de Prinsengracht. Voor het dessert stapt u vanaf hier op de rondvaartboot voor een prachtige tocht door de grachten van Amsterdam in een salonboot. De boot is geheel voor uw gezelschap gereserveerd. Laat u verrassen door alles wat u tegenkomt tijdens deze rondvaart: u ziet Amsterdam van een andere kant. Tijdens de rondvaart kunt u genieten van een lekker dessert inclusief een passende dessertwijn met als afsluiting een kopje koffie of thee.Na de rondvaart komt er een einde aan het culinaire en culturele avondprogramma. De gidsen nemen afscheid van de groep en u kunt terugkijken op een geslaagde avond. De resterende avond is ter vrije besteding. Geniet van het Amsterdamse nachtleven! Op eigen gelegenheid kunt u terugkeren naar het hotel.
  2. Vandaag heeft u de dag ter vrije besteding. Ga er op uit om Amsterdam beter te leren kennen. Geniet van een fenomenaal uitzicht over de stad vanaf de A’DAM Toren of leer de verhalen kennen achter de monumenten, molens, moskeeën en (schuil)kerken in Amsterdam. De geschiedenis van de stad vindt u letterlijk op straat. Wandel langs het cultureel erfgoed en de architectonische meesterwerken uit verschillende tijdsperiodes. Uiteraard kunnen we voor het diner een restaurant voor uw groep reserveren of u tips geven indien u op eigen gelegenheid wenst te dineren.
  3. Helaas komt er vandaag alweer een eind aan uw 3-daagse reis in onze hoofdstad, maar niet voordat u nog iets typisch Amsterdams doet: op de fiets de stad door! Onder begeleiding van gidsen wordt u, op een veilige en ontspannen manier, meegevoerd door de drukte van Amsterdam en gaat u richting volkswijk De Jordaan. Zonder twijfel de meest beschreven en bezongen stadswijk van Nederland. De gids neemt u mee naar de verborgen hofjes die volop aanwezig zijn in de Jordaan, u fietst langs pleinen, boetiekjes en statige herenhuizen. Een korte stop bij een echt Amsterdams smartlap café kan natuurlijk niet ontbreken. Na deze actieve ochtend volgt er een gezamenlijke lunch alvorens de touringcar voorstaat om aan de terugreis te beginnen. Vol energie van het levendige Amsterdam kunt u terugkijken op een geslaagde reis.
  Volledig programma +

  Laatste reviews & blogs

  Dierentuinreis Duitsland Polen

  - 31 mei 2024

  Goede service, snelle reacties en goede prijs

  Lees verder

  100 jarig bestaan bedrijf

  - 8 mei 2024

  Onwijs gaaf, ontzettend genoten van Eurodisney Alles perfect geregeld door OAD groepsreizen. Ontzettend bedankt.

  Lees verder
  • December 2022 | 2-daagse jubileumreis naar Hamburg

  • Mijn stage bij de afdeling Group & Incentive Travel

  • Een nieuw jaar staat voor de deur..

  • Wat staat er op onze bucketlist?

  • Living the dream

  Meld u aan voor de nieuwsbrief

   Deze website is gerealiseerd door Webheads.