Barcelona

Barcelona, de stad der wonderen, zoals Eduardo Mendoza haar in zijn boek beschreef. Het is een Olympische en voetbalstad, maar zeker zo interessant om de cultuur, stedenbouw, markten, haven, de schitterende winkelstraten en het typisch Spaanse leven op straat.

En wie Barcelona zegt, zegt natuurlijk ook Gaudi. Deze architect heeft een behoorlijke stempel op de stad gedrukt met zijn bijzondere bouwwerken zoals de Sagrada Familia en Park Güell.

Samen met u stellen wij graag een reis voor uw groep samen naar deze Spaanse stad. De stad heeft veel te bieden ten aanzien van de verschillende categorieën hotels maar ook op culinair gebied kan Barcelona u zeker verrassen. HIeronder geven wij u een aantal voorbeelden van excursiemogelijkheden maar dit is slechts een greep van hetgeen de stad u te bieden heeft.

Offerte aanvragen

Graag verzorgen wij voor u een offerte op maat voor uw reis.

  Programma

  1. Stadsrondrit
   Onder leiding van een lokale Nederlandssprekende gids maakt u per lokale touringcar een rondrit door deze stad. U ziet o.a. de Sagrada Familia, Paseo Gracia, de beroemde Ramblas, de haven, het standbeeld van Columbus etc. Met deze rondrit krijgt u alvast een goede eerste indruk van de stad.
  2. Tapastour
   Te voet vertrekt u door het oude centrum van Barcelona. Onder leiding van een lokale Engelssprekende gids wandelt u naar verschillende barretjes om te genieten van heerlijke lokale hapjes. U komt op locaties waar de overige toeristen niet komen en proeft op deze manier van het echte Spanje.
  3. Ipad Challenge
   Voor een Ipad Challenge wordt uw groep verdeeld in kleinere groepjes en met een Ipad doorkruist u de stad. Onderweg dient u verschillende uitdagingen op te lossen en vragen te beantwoorden. Ook kunt u het de andere groepen proberen moeilijk te maken en zo de strijd te winnen.
  4. Kookworkshop
   Wij nemen u mee naar een leuke locatie in de Gotische wijk in Barcelona. Op deze locatie gaat u heerlijke Spaanse gerechten klaar maken. Het doel van de workshop is uw Spaanse kookkennis vergroten en een gezellige tijd te hebben met uw groep. Een lokale chef helpt u natuurlijk bij het klaarmaken van de gerechten en na afloop smult u heerlijk van de zelf klaargemaakte maaltijd.
  5. Fietstocht
   Barcelona kan ook prima per fiets ontdekt worden. U kunt kiezen voor een reguliere fiets of een e-bike. Tijdens deze tocht ziet u de indrukwekkende bouwwerken van Gaudi, de charmante oude straten, de imposante Montjuic berg en nog veel meer.
  6. Mozaïek Workshop
   Tijdens een 1,5 uur durende workshop krijgt u uitleg over de decoratieve mozaïek techniek bekend van de werken van Gaudi en welke u ook terugziet in Parc Guëll. En uiteraard gaat u zelf ook aan de slag om een mooi kunstwerk te maken.
  7. Flamenco Workshop
   Wij nemen u mee naar Tablao Cordobes waaar u begroet wordt door een Spaanse Flamenco danser. Tijdens de workshop worden u de beginselen van deze typisch Spaanse bijgebracht en leert u de verschillende technieken zoals het klakken van de hakken, het bewegen van de armen en het aangeven van de maat door middel van het handklappen. Uiteraard is er begeleiding van een gitarist en live muziek.
  Volledig programma +

  Laatste reviews & blogs

  Dierentuinreis Duitsland Polen

  - 31 mei 2024

  Goede service, snelle reacties en goede prijs

  Lees verder

  100 jarig bestaan bedrijf

  - 8 mei 2024

  Onwijs gaaf, ontzettend genoten van Eurodisney Alles perfect geregeld door OAD groepsreizen. Ontzettend bedankt.

  Lees verder
  • December 2022 | 2-daagse jubileumreis naar Hamburg

  • Mijn stage bij de afdeling Group & Incentive Travel

  • Een nieuw jaar staat voor de deur..

  • Wat staat er op onze bucketlist?

  • Living the dream

  Meld u aan voor de nieuwsbrief

   Deze website is gerealiseerd door Webheads.