Disneyland®Paris per trein

Bent u op zoek naar een magische bestemming voor uw groepsreis? Heeft u wel eens aan Disneyland® Paris gedacht. Dit resort ten oosten van Parijs is bij uitstek geschikt voor uw personeelsvereniging, jubileum of familie uitje. En sinds vorig jaar rijdt er een rechtstreekse Thalys vanaf Nederland naar het station Marne la Vallée waardoor uw reis nog sneller en comfortabeler is.

Oad verzorgt voor uw groep graag het verblijf, de entree voor de parken en ook kunnen wij een diner in één van de vele restaurants reserveren. Zo kunt u met uw groep genieten van een heerlijk diner in buffetvorm in restaurant Plaza Gardens in het Disneyland Park of een 3-gangen diner in restaurant Planet Hollywood. Dit zijn natuurlijk maar twee voorbeelden van de mogelijkheden. Ook is het mogelijk om voor uw groep maaltijdcoupons te bestellen waarmee de deelnemers aan uw reis op eigen gelegenheid kunnen lunchen of dineren.

Als u ons uw wensen doorgeeft, maken wij graag een offerte op maat voor u.

Offerte aanvragen

Graag verzorgen wij voor u een offerte op maat voor uw reis.  Programma voorbeeld

  1. Op een nader te bepalen tijdstip verzamelt u op het station van Amsterdam CS. De rechtstreekse Thalys vertrekt dagelijks om 06.15 uur en om 14.15 uur en u bent respectievelijk om 10.03 uur en 18.05 uur op het station van Marne la Vallée. Vanaf het station rijden er shuttlebussen naar de verschillende hotels en ook zijn de diverse hotels zoals hotel Sequoia Lodge en hotel Newport Bay Club gemakkelijk te voet bereikbaar. Daarnaast is het mogelijk om de Magical Shuttle te reserveren. Met uw groep meldt u zich dan bij de speciale balie op het station waar u uw bagage kunt achterlaten en aansluitend al direct van de vele attracties in de Disney Parken kunt genieten. Wat denkt u van een ritje in Big Thunder Mountain of relaxed genieten van een boottocht bij It’s a Small World. Op een nader te bepalen tijdstip vertrekt u te voet of per shuttlebus naar uw hotel waar u incheckt en uw kamer in gebruik kunt nemen.
  2. ’s Morgens geniet u van een heerlijk ontbijt in uw hotel en vervolgens checkt u uit en laat u uw bagage achter bij de bagageruimte van uw hotel. Ook vandaag is het tijd weer om de vele attracties te proberen of een mooie show bij te wonen. En vergeet ook niet om de Disney Stars on Parade te bekijken. Op een nader te bepalen tijdstip verzamelt u op het station van Marne la Vallée en is het tijd om aan de terugreis naar Nederland te beginnen. De rechtstreekse Thalys vertrekt om 11.04 uur en 19.10 uur waarmee u om respectievelijk 14.44 uur en 22.44 uur op het station van Amsterdam CS aankomt. Met de aankomst komt er een einde aan uw magische reis naar Disneyland Paris.
  Volledig programma +

  Blogs

  Mijn stage bij de afdeling Group & Incentive Travel

  Van eind augustus 2021 t/m januari 2022 heb ik stage mogen lopen op de afdeling Group & Incentive Travel van……

  Lees verder

  Meld u aan voor de nieuwsbrief
   Deze website is gerealiseerd door Webheads.