Oad Group & Incentive Travel

Welkom bij Oad! Graag stellen we u voor aan ons team Group & Incentive Travel. Vanuit onze kantoren in Enter (Nederland) en Zürich (Zwitserland) organiseren Carola, Leonie en Wendy elke dag met veel plezier groepsreizen op maat. Organiseert u een reis voor uw bedrijf, vereniging, familie of heeft u een jubileum te vieren? Met onze jarenlange ervaring en inspirerende ideeën helpen wij u een onvergetelijke reis samen te stellen.

Op dit moment klinkt bovenstaande wellicht nog ver weg; er gelden immers al een jaar reisbeperkingen. Hoe de toekomst eruit ziet, wordt echter beetje bij beetje duidelijker. Door vaccinaties en (snel)testen krijgen we meer perspectief. En met dit perspectief kunnen we samen met u gaan nadenken over de periode waarin we wél weer op pad mogen, want geloof ons: die reislustige tijden komen er echt weer aan!

Bij Oad staan we klaar en zijn we voorbereid; uiteraard met uw veiligheid en gezondheid voorop. Veilig en vertrouwd op reis is voor ons het belangrijkste.

Wij kijken er naar uit om voor uw groep een geweldige reis samen te stellen. Wilt u vast vooruit kijken, plannen maken en lekker wegdromen? Neem dan een kijkje op onze website of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard zijn wij ook per mail en telefonisch bereikbaar; voor contact met ons kantoor in Zürich mailt u naar grouptravel@oad.ch of belt u +41 (0)22 518 5010.

Wij zijn u graag van dienst!

Meld u aan voor de nieuwsbrief
    Deze website is gerealiseerd door Webheads.