Oad jubileumreis naar Gent

Voor ons werk op de afdeling Groepsreizen op Maat mogen wij elke dag onze creativiteit inzetten om de leukste bedrijfs-, personeels- en jubileumreizen te organiseren. Hoe leuk is het als je dat voor je eigen collega’s mag organiseren?! Nog leuker is het als de collega’s ook niet weten dat jij dit organiseert…

Oad Touroperating BV bestond in oktober 2023 alweer 10 jaar, in 2024 bestaat de naam Oad zelfs al 100 jaar. Dit konden we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Begin 2023 werd er aan alle collega’s doorgegeven een weekend eind november vrij te houden… waarheen, dat bleef nog even geheim voor alle personeelsleden. Uiteraard werd er vaak bij onze afdeling gepolst of wij echt niet wisten waar we heen zouden gaan en of wij dit echt niet aan het organiseren waren. En nee, we wisten echt van niets (behalve stiekem één van ons).

Pas in de weken voor vertrek kwamen wat meer details naar boven; we gaan met de bus, we vertrekken vanaf meerdere locaties, we zijn 2 volle dagen weg, neem je paspoort mee, etc. Tot het laatst is de bestemming geheim gebleven en had ook geen van de collega’s door dat één van ons op de hoogte was. Nadat iedereen was ingestapt bij de laatste opstapplaats, werd er bekend gemaakt waar we naartoe zouden gaan. Iedereen opende zijn envelop en kreeg een leuk programmaboekje voor… Gent!

Het programma werd uitgebreid doorgenomen en door iedereen met enthousiasme ontvangen. Er werd onderweg gepuzzeld (vragen over Oad, de afgelopen 10 jaar, wie kent zijn collega’s het beste?) en meegezongen met de jubileumreis playlist. Met een lekkernij voor onderweg verliep de rit naar België soepeltjes. Rond het middaguur kwamen we aan en konden we de bagage in het hotel plaatsen, centraal gelegen in het centrum van Gent. Op nog geen 5 minuten lopen bevond zich de lunchlocatie waar we genoten van allerlei lokale streekproducten. Aansluitend stonden de Gentse Bellemannen ons op de wachten voor een leuke wandeling door het centrum, waarbij we onderweg stopten voor een drankje. Een beetje regen mocht de pret niet drukken en door de ontvangen paraplu’s in Oad geel vielen we goed op! Aan het eind van de wandeling kwamen we weer bij elkaar voor een gezellige borrel.

 

’s Avonds stond in het restaurant tegenover ons hotel een heerlijk 3-gangenmenu voor ons klaar. Met elkaar hebben we goed geproost op het 10-jarig jubileum. Uiteraard was de avond hierna nog niet voorbij en werden de gezellige cafés en kroegen van Gent met een bezoekje vereerd.

De volgende ochtend stond iedereen na een goed ontbijt alweer vroeg klaar voor het programma; een GPS City tour door de stad! In verschillende teams gingen we de strijd met elkaar aan en daar kwam een hoop competitie bij kijken. Ook zagen we weer delen van de stad die we tijdens de stadswandeling nog niet gezien hadden. Na deze actieve ochtend konden we opwarmen tijdens een warme 2-gangen lunch en kreeg het winnende team nog een lekkere doos bonbons. Met een goed gevulde maag stapten we allemaal weer in de bus voor de terugreis naar Nederland. We kijken terug op een zeer geslaagde jubileumreis van Oad!

Heeft u ook een mijlpaal te vieren met elkaar? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag!

Meld u aan voor de nieuwsbrief

    Deze website is gerealiseerd door Webheads.