Een jubileumreis met een koninklijk tintje

Groepsreizen op maat organiseren is een fantastische baan. Extra speciaal wordt het als we de opdracht krijgen een reis te organiseren ter ere van het 100-jarig jubileum van een bedrijf voor een groep van 200 personen. De wensen waren duidelijk; het moet een compleet verzorgde reis worden, met een koninklijk tintje. Na een uitgebreide voorbereiding, waarbij ieder detail werd besproken en doordacht, was het midden oktober eindelijk tijd om op pad te gaan.

Bestemming onbekend

Na een hartelijk welkom door de chauffeurs en reisleiders, stapten de 200 ietwat gespannen gasten in de 4 mooie Oad bussen. Die spanning was aanwezig, want de bestemming en het programma waren nog een complete verrassing. Natuurlijk werd er onderweg volop gespeculeerd over de bestemming, maar niemand had verwacht om zo’n royaal weekend tegemoet te gaan. De chauffeurs reden de gasten naar het majestueuze Hotel van Oranje in Noordwijk, waar een heerlijke lunch klaar stond. De koffers werden uitgeladen en op de kamers gezet voor de gasten, want de komende nacht wordt hier doorgebracht. Voordat het zover is, staat er eerst nog een vol programma te wachten. De gasten werden na de lunch naar Den Haag gebracht, waar ze in 4 groepen rouleerden en een leuk en afwisselend programma volgden. Een stadsrondrit en een rondvaart konden natuurlijk niet ontbreken bij een bezoek aan de Hofstad, maar het hoogtepunt van deze middag was zonder twijfel het exclusieve bezoek aan de Koninklijke Stallen. Een hele ervaring!

Een verrassend avondprogramma

Aan het einde van de middag stapten de gasten, vol energie van de opgedane indrukken in Den Haag, weer in de bus, om vervolgens bij de TheaterHangaar uit te stappen. Verbazing en blijdschap was van de gezichten af te lezen; de gasten gaan de mooie voorstelling van Soldaat van Oranje bijwonen! Na een geslaagde borrel en uitgebreid diner in de TheaterHangaar, is het tijd voor de gasten om zich naar het theater te begeven. Tussendoor werd er tijdens de pauze gezorgd voor een heerlijk hapje en drankje en aan het einde van de avond stapten de gasten weer in de bus om terug te keren naar het hotel. De dag was echter nog niet ten einde, want onder het genot van een borrel in de Bentley Bar van Hotel van Oranje kon iedereen gezellig met elkaar napraten. Met nog een warme versnapering voor de lekkere trek was dit een goede afsluiting van een bijzondere dag.

Dag 2: zon, zee, zand

Na een goede nachtrust (“Wat liggen die bedden fijn!”) zat iedereen weer vol verwachting aan het ontbijt. Wat zal deze dag nog brengen? De gasten werden in 25 teams verdeeld voor een interactieve tablet game op het strand en de boulevard van Noordwijk. Gelukkig zat het weer mee en bleef het droog, zelfs de zon kwam nog door. Zoals wij wel vaker zien met dit soort activiteiten, kwam iedereen aan het eind van het spel met blosjes op de wangen en een grote glimlach terug; dit was écht leuk! Na nog een heerlijke lunch en natuurlijk de prijsuitreiking, stapten 200 tevreden gasten weer in de bus terug naar huis. En wij, de chauffeurs en reisleiders van Oad? Wij waren de perfecte belichaming van ‘moe, maar voldaan’. Wat geeft het naar tevredenheid organiseren van zo’n geweldige jubileumreis toch een voldaan gevoel!

Carola Meijerink
Oad Group & Incentive Travel
Wilt u nu ook een dergelijke trip maken met uw bedrijf of groep, neem dan contact op met mij en mijn collega’s voor een passende offerte.
Bel ons: 0547-284477 Mail ons: info@oadgroepsreizenopmaat.nl

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

    Deze website is gerealiseerd door Webheads.