Magisch Disneyland Paris

Disneyland® Paris, de meest magische bestemming van Europa. En hoe geweldig is het om deze bestemming te mogen bezoeken als onderdeel van je werk.

Dag 1

Op vrijdag 22 juni vertrok ik samen met mijn collega in alle vroegte per auto naar het resort gelegen op ca. 30 kilometer ten westen van Parijs. Na aankomst bij hotel Explorers konden we alvast inchecken en na snel onze bagage naar de kamer te hebben gebracht was het tijd om aan de slag te gaan. Wij waren namelijk in Disneyland Paris voor een groep van 144 personen. Dit waren medewerkers met hun gezin op uitnodiging van een bedrijf.

Bij de receptie van hotel Explorers hebben we gecontroleerd of alle kamers goed geboekt stonden en of alle preferenties juist waren verwerkt. Dit bleek gelukkig zo te zijn. Een groot deel van de groep reisde per Oad touringcar en de aankomst van de groep was in de loop van de avond. Voor ons was er nog even tijd om snel wat te eten in restaurant Planet Hollywood in Disney® Village. Dit restaurant heeft als thema film en is ook uitstekend geschikt om met een groep te dineren.

Na het eten gingen we snel per shuttlebus weer terug naar hotel Explorers en stonden we te wachten op de bus die ging komen. We hebben uiteraard diverse malen contact gehad met de chauffeur zodat we goed voorbereid klaarstonden. Nadat de bus was aangekomen hebben we een kort welkomstpraatje gehouden en deelden we de enveloppen uit. Hierin zaten de sleutels van de kamers zodat de gasten niet meer zelf naar de receptie hoefden om in te checken.

Dag 2

De volgende ochtend begonnen we met een lekker ontbijt in hotel Explorers en ook zagen we alweer diverse mensen van onze groep aan het ontbijt verschijnen. De groep was deze ochtend vrij en dus zagen we al snel de eerste gasten in de shuttlebus stappen om naar de Disney® Parken te gaan. Na het ontbijt zijn wij ook naar de parken gegaan en uiteraard hebben wij ook nog enkele attracties gedaan. Een dergelijke kans kunnen we natuurlijk niet laten lopen.

In de loop van de middag waren we aanwezig bij restaurant Plaza Gardens in het Disneyland Park. In het restaurant wordt een heerlijke lunch geserveerd in buffetvorm en dit restaurant is dan ook bij uitstek geschikt voor groepen. Een deel van het restaurant was gereserveerd voor onze groep en nadat we alles hadden gecontroleerd gingen de deuren voor onze groep open en kon iedereen een plekje zoeken. Dit verloopt altijd een beetje chaotisch maar na het verzetten van wat stoelen, konden de gezinnen bij elkaar zitten en kon men genieten van de heerlijke gerechten. De lunch duurde ongeveer 1,5 uur en vooral de kinderen konden niet wachten om weer naar buiten te gaan om nog wat attracties te doen of met Mickey Mouse op de foto te gaan.

Het voordeel van het verblijf in één van de aangesloten en geselecteerde hotels zoals hotel Explorers is de shuttleservice. Iedereen kan op deze manier zelf bepalen wanneer men het park bezoekt en wanneer men teruggaat.

Dag 3

Zondagmorgen waren we ook alweer op tijd in het restaurant bij het ontbijt en natuurlijk smikkeleden we van de lekkere croissantjes en chocoladebroodjes. De gasten die met de bus waren aangekomen konden hun bagage achterlaten in de bagageruimte van het hotel, zodat men alle gelegenheid had om nog lekker een paar uurtjes naar het park te gaan. Om 15.00 stonden wij alweer klaar bij hotel Explorers en ook onze bus stond klaar voor vertrek.  Al snel kwamen de eerste gasten die gauw een plaatsje zochten in de bus. Daarna was het wachten op de overige passagiers. Nadat iedereen weer in de bus had plaatsgenomen was het tijd voor een afscheidspraatje en hebben we de bus uitgezwaaid. Ook zijn we toen zelf met de auto weer naar Nederland vertrokken. Gelukkig konden we terugkijken op een geslaagd weekend vol gezelligheid, spanning en magie.

Nathalie Maathuis
Oad Group & Incentive Travel

Wilt u nu ook een dergelijke trip maken met uw bedrijf of groep neem dan contact op met mij en mijn collega’s voor een passende offerte.
Bel ons: 0547-284477 Mail ons: info@oadgroepsreizenopmaat.nl

Meld u aan voor de nieuwsbrief

    Deze website is gerealiseerd door Webheads.