Moskou, het kloppende hart van Rusland

Moskou, hoofdstad van Rusland. Met haar 12,5 miljoen inwoners is het de grootste stad van Europa. De plek waar tradities, cultuur en moderniteit samenkomen. Met een groot aanbod aan culturele hoogtepunten, prachtige architectuur en goede restaurants is het een verrassend leuke bestemming.

Tijdens deze trip maakt u kennis met één van Ruslands mooiste steden. In de stad gaat u een aantal highlights bezoeken waaronder het Kremlin, waar nog altijd de regering zetelt. Geniet van een lunch op het Rode plein en breng een bezoek aan het grote warenhuis Goem, waar u alle rijke Russen ziet flaneren.

Offerte aanvragen

Graag verzorgen wij voor u een offerte op maat voor uw reis.  Programma voorbeeld

  Onderstaande reis is, net als vele andere reizen, een resultaat van een jarenlange succesvolle samenwerking tussen de Rusland en Oost-Europa Academie en Oad. Wilt u meer weten over deze samenwerking? Klik dan hier.

  1. Uw groep vertrekt vanaf één van de luchthavens in Nederland of net over de grens in Duitsland. Na een vlucht van ca. 4 uur komt u aan in Moskou. Op het vliegveld wordt u opgewacht door een lokale touringcar die u naar uw hotel zal brengen. Tijdens de transfer kunt u al kennismaken met Moskou. Na het inchecken is het tijd om de stad te verkennen per bus. Leer tijdens de tour over het leven van de gewone Rus in Moskou. Buiten de grote highlights bezoekt u ook de minder bekende, maar zeker niet minderwaardige plekken. Zoals de plaats waar Napoleon met zijn Grande Armée over metropool Moskou uitkeek. Ook ziet u geheime locaties van de beruchte KGB-chef Beria. Vervolgens komt u langs de Doema waar u kunt lopen over het Rode plein, waar leiders zoals Poetin grote parades afnamen. Ook is daar tijd om het beroemde warenhuis Goem te bezichtigen, een hoog winkelparadijs van drie verdiepingen met straatjes, bruggetjes en galerijen. In de avond maken we met de metro –  een spectaculaire excursie in Moskou. Tot slot zult u dineren bij een luxe restaurant.
  2. Na een heerlijk ontbijt in het hotel zult u bezoek brengen aan het indrukwekkende Kathedralenplein waar u de Maria Hemelvaartkathedraal en het Kremlin, een UNESCO werelderfgoed, zult bewonderen. Ook zult u het paleis waaruit Poetin regeert bezichtigen. Na de lunch bij een bijzonder restaurant maakt u een boottocht over de rivier van Moskva. Zo heeft u zicht op de Moskouse skyline, waar u van mag genieten. In de avond gaat u volledig in de Russische cultuur duiken, in een echt Russisch restaurant waar ze alleen maar plaatselijke recepten serveren. Na het diner wordt u verder ondergedompeld in de Russische cultuur, met lokale muziek en drankjes.
  3. Na het ontbijt checkt u uit bij het hotel en plaatst u de bagage in de touringcar. Voordat u vertrekt vervolgt u de stadstour langs het park van de overwinning, het Gorkipark. Ook brengt u een bezoek aan de beroemde begraafplaats die te vergelijken is met de Franse Père Lachaise.  In de middag is er de mogelijkheid om jacht te maken op souvenirs. Wodka, kaviaar en matroesjka’s zijn de meest populaire aandenkens. Na deze vrije middag vertrekt u met een touringcar richting het vliegveld van Moskou om terug te vliegen naar Nederland. Vanuit het vliegtuig kunt u terugkijken op een prachtig weekend in de grootste stad van Europa.
  Volledig programma +

  Blogs

  Mijn stage bij de afdeling Group & Incentive Travel

  Van eind augustus 2021 t/m januari 2022 heb ik stage mogen lopen op de afdeling Group & Incentive Travel van……

  Lees verder

  Meld u aan voor de nieuwsbrief
   Deze website is gerealiseerd door Webheads.