Dubai World Expo 2021

U kent het vast wel: de World Expo, één van de oudste en grootste internationale evenementen van de wereld. Een expositie waaraan deelnemende landen zich kunnen profileren op economisch, sociaal, cultureel en technisch vlak. Meer dan 180 landen nemen deel aan dit evenement waarbij ervaren, ontdekken, innoveren en samenwerken centraal staat. De World Expo zou in 2020 plaatsen vinden in dé wereldstad van dit moment; Dubai! Om welbekende redenen is deze editie van de World Expo 1 jaar uitgesteld en loopt van oktober 2021 tot en met maart 2022. Met het thema ‘Connecting Minds, Creating the Future’ illustreert Dubai World Expo dat door samen te werken we heldere en slimmere ideeën voor een betere toekomst creëren. Een unieke gelegenheid om een positieve verandering teweeg te brengen en samen met uw collega’s deze geweldige ervaring te delen.

U zult niet alleen een impressie van de toekomst krijgen, maar u zult ook worden uitgedaagd om deel te nemen aan het creëren van deze toekomst. Ontdek samen met uw gezelschap topentertainment, culturen en technologieën die onze toekomst vorm zullen geven. Dubai is de perfecte locatie voor een spectaculair evenement als de World Expo. Een prachtige en indrukwekkende bestemming die wereldwijd al bekend staat als een stad van de toekomst. Combineer uw bezoek aan de World Expo met een ontdekkingsreis door het magische Dubai; trek door de woestijnen tijdens een desert safari, wandel door het moderne centrum oftewel downtown Dubai en bewonder het prachtige uitzicht over de Perzische Golf en de woestijn vanaf de Burj Khalifa, het hoogste gebouw van de wereld!

U moet Dubai zien om het te geloven, het is een stad van superlatieven. U vindt hier record brekende architectuur naast de traditionele wijken waar gebouwen van gips en koraal in oude glorie zijn hersteld. Must sees zijn Palm Jumeirah, de kunstmatige archipel in de vorm van een palm voor de kust en het imposante en luxe Atlantis de Palm hotel met een fantastisch uitzicht over de skyline van Dubai. In de oude stad kunt u wandelen door de prachtige Al Fahidi wijk. Hier gaat u terug in de tijd met de vele oude koopmanshuizen. Het Al Fahidifort, in 1787 gebouwd om de stad te verdedigen, is ook een bezoek waard; hier is nu het Dubai Museum gevestigd. De wijk is doordrenkt met de geschiedenis van het Emiraat.

Oad organiseert groepsreizen op maat naar de Dubai World Expo, voor gezelschappen van minimaal 10 personen.
Wilt u met uw bedrijf of collega’s de World Expo bezoeken en Dubai ontdekken? Neem dan contact met ons op voor een passende offerte.
Bel ons: 0547-284477 Mail ons: groepsreizen@oad.nl

Offerte aanvragen

Graag verzorgen wij voor u een offerte op maat voor uw reis.  Blogs

  Mijn stage bij de afdeling Group & Incentive Travel

  Van eind augustus 2021 t/m januari 2022 heb ik stage mogen lopen op de afdeling Group & Incentive Travel van……

  Lees verder

  Meld u aan voor de nieuwsbrief
   Deze website is gerealiseerd door Webheads.